BLOG

Legjobb védekezés a támadás - by Nyakó Pista

írta: turner ; 2009.10.20. 11:00

"A Fidesz hazugságaival próbálják elterelni a figyelmet arról, hogy Orbán Viktor külföldi megszólalásai valóságos veszedelmet jelentenek a magyar pénzügyi stabilitásra."

A régi nóta... Valóságos veszedelem. Jönnek a cifrábbnál cifrább jelzők. Komolyan mondom, még a végén be is szarok Orbán külföldi megszólalásaitól... Ugyan már, még hányszor fogják ezt előhúzni? 

„Önnek is joga van tudni” -ezzel a címmel terjeszt a Fidesz egy kiadványt, melyben -az MSZP szerint- olyan bődületes, orbitális, felháborítóan szemérmetlen "hazugságokat" közöl, mint:

  • Hunvald György számára kifizetett juttatások (kínos, igaz?);
  • Zuschlag-ügy (még kínosabb höhö);
  • Veres János (ex)pénzügyminiszter 183 ezer forintnyi étkezési utalványa;
  • a BKV-s végkielégítések;
  • a sukorói kaszinóberuházás;
  • a MÁV privatizációja során sikerdíjként kifizetett kétmilliárd forint;
  • Oszkó Péter budai villája;

valamint a szakértőválságkezelőkormány szakértőválságkezelő megszoríatásait:

  • 80 milliárdos elvonás a nyugdíjasoktól;
  • 75 milliárdos a mozgássérültek támogatásából;
  • 17 milliárdos a gyermekétkeztetés támogatásából;
  • 1,8 milliárdos a tűzoltóságtól;
  • 400 milliós a mentőktől;
  •  több tízmilliárdos elvonás a vasúttól, valamint az egészségügytől...

Lever a víz ezektől a hazugságoktól. Persze mi mást tehetne az MSZP ha egy ilyen kiadvány jelenik meg a választások előtt fél évvel, mint, hogy tagad. Sőt... Jó öreg maszopos taktika -legjobb védekezés a támadás- szerint cselekednek a szocialisták.

Mint ahogy az első sorokban olvasható:

"...Orbán Viktor külföldi megszólalásai valóságos veszedelmet jelentenek a magyar pénzügyi stabilitásra".

Pista, úgy gondoltátok: na most akkor előhúzzuk az "Orbán külföldi ámokfutása" kártyát..? Lejárt lemez... 10 éve szajkózzátok, mégsem történt semmi, mégsem omlott össze a gazdaság, nem vonult ki egyetlen befektető sem Orbán külföldi megnyilvánulásaitól. (Ellenben nem hinném, hogy jót tett pl. Gyurcsány interjúja a CNN-en, -1. rész, 2. rész- vagy Medgyessy hírhedt angol-francia beszéde).

Valamire még kíváncsi lennék: a fent felsoroltakban mi a hazugság? Vagy azt hiszi az MSZP, hogy az emberek nem ebben az országban élnek? Hogy annyira hülyék vagy vakok vagyunk, hogy nem látjuk Hunvald vérlázító esetét, a Zuschlag-ügyet, vagy a BKV-s végkielégítéseket?


5 hozzászólás : mszp válság pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr931460794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéKu 2009.10.21. 08:42:38

Hát, sajnos van olyan, aki még igenis elhiszi az MSZP-nek, amit mond...

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.10.21. 17:15:52

Én jobbat tudok a fidesz-nél: A4-es lap, ráírva, hogy Vastagbőr, Kifordított ország, Kismoszkva, Konzervatórium, stb...

ezeknél jobb prospektust úgyse tudnak nyomni...

Horizont 2009.10.21. 19:42:44

@Szekuriti Blogger: Nem is gondolnád milyen jó ötleted lett. Tovább fejlesztve, ezeket a blogokat kéne bedobni az emberek postaládájába. Ugyanis csak az interneten lehet igazán tájékozódni, itt is a (jó) blogokon leginkább! Milyen sokan nem is tudják mi a helyzet, mert nincs internet, vagy nem használja! És így el is hiszi azt a sok baromságot amit egyoldalúan löknek nekünk mindennap. Hozzáteszem a jobboldali média sem az igazi....

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.10.21. 20:39:20

@Horizont: Bizony a jobboldaliak is túloznak rendesen. De az a probléma -ahogy írtad is- hogy többségében a bal (amúgy objektívnek csúfolt) tv-k jutnak el a legtöbb emberhez.

Horizont 2009.10.22. 17:00:25

@turner:
Engem mindig érdekelt a politika és a közélet, de hidd el amíg nem jutottam hozzá , és nem kaptam rá az internetre és a blogokra, nem tudtam szinte semmit. És ha nem tud az ember könnyen elhiszi amit agymosás szintjén nyomatnak neki. Valami olyasmire vágynék a tv-ben is mint itt a blogokon.
Hallom lehet, hogy lesz Gyárfás tv. Szánalmas. Inkább lenne egy Kifordított ország TV és egy Vastagbőr TV :DDDD Na milyen szuper lenne??

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása