BLOG

Ballagás a'la Gáspár Győző

írta: turner ; 2009.10.06. 12:01

Gondolom nem most történt az eset, de már a fényképekért is megér egy posztot. Természetesen nem aprózta el a Gáspár család a ballagás körüli felhajtást (sem). 

Állítólag Evelin nem épp éltanuló volt, mégis kijárt neki a Limuzin. Igaz, ha már egyszer a Gáspár család sarja vagyunk nem fog apu egy trabanttal értünk jönni. 

Ezen felül Győző nem bírta ki, hogy ne balhézzon. Tudniillik az iskolában hagyomány, hogy a kimagaslóan teljesítő diákok bepingálhatnak valamit az tanintézmény évkönyvébe. Csakhogy -mint már fentebb is említettem- Evelin nem épp minta diák volt, így lehetőséget sem kapott arra, hogy aláfirkantsa az évkönyvet. 

Mivel Gáspár Győző gyermekének tiltották meg ezt, apa nem hagyta szó nélkül a dolgot. Úgy ahogy volt lerasszistázta az iskolaigaztgatónőjét, majd egy üveg pezsgővel és ballagó leánygyermekével elhúzott limuzinostul tévé stábostul...

Azt hiszem ezzel tette a legnagyobb szívességet...

(Forrás: Kuruc.info)


Oszd meg másokkal!

Bookmark and Share



 


10 hozzászólás : bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr491430498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony Almeida 2009.10.06. 16:19:14

Ő a rasszista, véleményem szerint.

jpmjpm 2009.10.06. 19:12:47

Az egész család fogyaték. Egyebet nem tudok mondani. Kérem kaccsojja ki.

BéKu 2009.10.06. 19:47:25

Én ezt elből nem írtam meg, Győzike még arra se méltó, hogy egy egész posztot rápazaroljak :-)

Egyébként a történet már régi (ballagás lévén), még anno fent volt a jobbsalgótarjánért oldalon, aztán nyáron a Blikk hozta le, és akkor tele volt vele a mainstream média. Most megint eljött, nem tudom minek okán.

Nem szeretem Győzikét, mert midnenki vele azonosítja Salgótarjánt, pedig ez a suttyó nem is tarjáni, hanem nógrádmegyeri, csak nyilván egy faluban forgatni gázt lett volna, így arra az időszakra beköltöztek tarjánba...

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.10.06. 19:59:33

@Tony Almeida: egyetértek...
@BéKa: Isten őrizz, h Salgótarján és Győzike közé egyenlőségjelet tegyek :) Amúgy nekem ez a hír új volt... -Hol jártam ballagáskor? :)

Horizont 2009.10.06. 22:39:11

Én nem kapcsolom Salgótarjánhoz, inkább a cigányság szégyenének tartom. Döbbenetes mennyire egy kőbunkó tahó paraszt, ráadásul extrém módon excibionista. Tanulatlan, felvitte az isten a dolgát anyagilag, elfelejt visszanézni honnan jött! De a legeslegnagyobb bűne az, hogy a gyerekeit beáldozta! Ez a ballagás is! Eszébe se jutott a bunkónak, hogy a többi gyerek mit szól ehhez a limunizos baromsághoz és a lányát is ilyen helyzetbe hozni!
Elkeseríti a normális embert, hogy ma Magyarországon egy ilyen tud érvényesülni, és rendes emberi értékekkel meg sehová nem jutunk!

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.10.07. 09:12:29

győzikét a csaló-tolvaj apuka gründolta

tudi 2009.10.08. 19:46:29

Én erre a következőt mondom LMPVS.

OmegA404 (törölt) 2009.10.16. 13:34:45

Ürülnek mert az első ballagás a családban.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása