BLOG

Vágó és a szakadt cérna...

írta: turner ; 2009.09.17. 08:00

Vágó kiakadt. Kiakadt a saját játékosaira, mert nem elég bátrak. Szegény Shady-nél szakadt el a cérna, mert két lépésre a 25 milliótól a hölgyemény bizony beérte 500 ezerrel. Vágó szerint a játékosok beszariak nem elég bátrak, így hogy lesz nagy nézettség nyeremény...?

Nagy valószínűséggel ugyanis az Vágó legnagyobb problémája, hogy a nagy bumm elmaradt. Hiába a nagy reklámkampány, úgy látszik mégsem akkora szám, hogy egy RTL Klubos átigazolt a konkurenciához. Ráadásul -véleményem szerint- a Párbaj kifejezetten szar játék. 25 millió ide vagy oda attól még unalmas és egysíkú marad. 

Tehát -témánál maradva- Vágónál elszakadt a cérna. Hogy merészel valaki 5 kilót hazavinni, meg sem próbálva a játékot a 25 millióért?? Pistának sajnos fogalma sem volt milyen csórónak lenni. Úgy látszik azt sem tudja, hogy válság van, mely válság különösen érinti Magyarországot, hála -többek között- az Ő általa favorizált madaras pártnak. Ugyanis Shady azért állt meg, mert -és most idézném a hölgyet:

" Három éve nem fűtök, mert még akkor sem telt rá, amikor volt munkahelyem. Momentán azért küzdök, hogy a lakásomat ne veszítsem el. Jeles érettségivel, nyelvvizsgával, aktív nyelvtudással, 18 év munkatapasztalattal január óta nem találok olyan munkát, amiből megéljek. Ebből a pénzből 2-3 hónapra megvan a lakáshitelrészlet"

Látod Pista ezért állt meg a hölgy, mert nem egy mohó ember, mert örül ha végre befűthet (ja, azt sem fog, mert a lakásáért küzd). Ezek számodra ismeretlen dolgok igaz? Lakáshitel, fűtéselmaradás... Pista, ilyen van. És ezek fontosabb dolgok, mint, az, hogy hányan bámulnak Téged a tévében. Persze, nem tudhattad, de azért belegondolhatnál, hogy mi egyszerű melósok örülünk minden fillérnek. Bele tudsz egyáltalán? Szerintem nem. Nem hinném, hogy voltak ilyen gondjaid.

Azért külön öröm lesz nézni, hogy Fábry agyonver a nézettségben, a Te székedből!

(Blikk nyomán)


Oszd meg másokkal!

Bookmark and Share

 


9 hozzászólás : bulvár válság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr421387036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.09.17. 12:39:12

Szerintem Vágó számára a (lakás)hitel nem ismeretlen dolog. Épp a provident után legköcsögebb, legdurvábban lehúzó uzsorás bank hitelét reklámozta nem rég....
Szar ember. Ennyi.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.09.17. 12:51:46

@TaTa86.: Tényleg, ezt el is felejtettem... Akkor ebből a szempontból tényleg nem ismeretlen, csak az, milyen a farok másik végén állni...

tavirdasz 2009.09.18. 09:37:31

epp ideje hogy jol megszija ez a bolsevikmaradvány

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.09.19. 12:40:22

Most mit mondjak? Minden poszthoz mégsem írhatom le azt az álmomat, amelyben épp az aktuális köcsög szerepel az egyik oldalon, én meg a másikon egy baszott nagy szívlapáttal...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.09.25. 16:16:37

Most komolyan, már egy vetélkedőt is a műsorvezető pártállása alapján ítéltek meg?

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.09.25. 16:22:44

@Fedor: Isten hozott Fedor újra itt ;) Nem a vetélkedőt, Vágó hozzáállását ítéltem így meg. A játék Vágótól függetlenül is szar...

Unbiased 2009.10.06. 12:28:22

Túl szigorúak a szabályok, nem csoda, hogy aki teheti, menekül egy viszonylag kisebb nyereménnyel is. Nem sok pénzt vittek el eddig a játékosok. És az abszolut gyomorforgató, amikor Vágó felteszi a nulla IQ-s nézőknek szóló kérdést. Nem szégyenli magát ilyenkor egy kicsit?

öcsi55 2010.04.16. 11:09:01

Vágó!
Egyszer fent,egyszer lent!Ön már sokat volt fent.
Az a fajta a pénzért mindenre képes.Nem számit,ha másnak
kárt okoz,csak ő éljen jól.Számukra a pénz az isten.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása