BLOG

Molnár "Ki Ha Én Nem" Gyula

írta: turner ; 2009.09.12. 09:30 · 2 trackback

Mindig is úgy gondoltam Molnár Gyulára, Újbuda polgármesterére, mint egy beképzelt bunkóra -lásd az alábbi felvételt, melyen épp Lakos Imrét "lefaszkalapozza".

Úgy néz ki Gyula ismét szegénységi bizonyítványt állított ki magáról csütörtök éjjel a Budai Várban megrendezett borfesztivál után. 

Ezek a "szemét" rendőrök megállították az autóját. A borfesztiválról kifele jövő kocsikat ugyanis sorra ellenőrzés alá vonták, megelőzendő a részeg sofőröket. Újbuda polgármestere, rendesen felöntött a garatra, persze nem ő vezetett, a nafta csak a hangulatátnak, adott egy löketet, illetve az arcát nagyobbította hatalmasra.

Néhány perc ücsörgés után ugyanis Gyulánál elszakadt a cérna. Mert bizony vele nem lehet kekeckedni, mert ő valaki. Ő egy polgármester, ráadásul Újbudáé.

A rend őrei viszont egyáltalán nem szarták össze magukat. Sőt. 20 teljes percig húzták, halogatták a rutinellenőrzést (respect a rendőröknek!)

Molnár a következő közleményt küldte el a Blikknek:

„Miután mindezt, valamint a túlzott 5 fős igazoltatást szóvá tettem, szóváltásba keveredtem a rendőrökkel. Az ott megfogalmazott negatív véleményemet az intézkedés stílusával, időtartamával és hangnemével kapcsolatban továbbra is fenntartom, és a magam részéről az ügyet lezártnak tekintem – áll a polgármester közleményében.”

Kedves Gyula mit várt?

Külön önökkel fog foglalkozni az 5 fős rendőrcsapatból egy személy (mert Ön a Molnár Gyula)?

Vagy csak úgy elengedik önöket, ellenőrzés nélkül (mert Ön a Molnár Gyula)?

Vagy sűrű elnézéséket kérve továbbengedik önöket, mert Ön a Molnár Gyula?

A fenti videó alapján el tudom képzelni, hogy néhány bor után milyen stílusban eshetett neki a rendőröknek... Ezek után, ne csodálkozzon, ha a rendőrök is stílust váltanak és a rutin ellenőrzést elhúzzák 20 percesre...

Oszd meg másokkal!

Bookmark and Share


 


5 hozzászólás : pofátlanság molnár gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr21376525

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Titkok a szolgálati autók mélyén 2009.09.18. 15:00:49

Az erzsébetvárosi ingatlanpanama nyomán egyre nyomasztóbb részletek látnak napvilágot a megmaradt szocialista önkormányzati szféra viselt dolgairól és belső működéséről. Kitálalt Hunvald György sofőrje. A Magyar Hírlapban megjelent interjúban a polgárm...

Trackback: Abszurdisztáni történetek I. 2009.09.12. 10:41:48

Egy új sorozatot indítanék, hasonlóan a Reakció és a Vastagbőr blogoknál megszokott "Ilyen ország nincs is" kategóriákhoz. Nos, ebben a kategóriában azok lesznek, amelyek sehol máshol nem történhetnének meg a biztonság, vagyonvédelem területé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.09.12. 10:39:42

Pics' elúszott a kommentem a blog.hu miatt.. szóval ellenáll a polgármester -> ki kell rángatni a kocsiból, aztán párszor szájbaszexuálni a gumibottal. Aztán majd jön a mentő, ahol is az ápolók is jól agyonverik párszor. Na ez egy standard eljárás, persze ez is abszurdisztán, uye..

Betrackeltem ide az egyik régebbi posztomat, az is hasonló eset.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.09.12. 13:02:12

@Biztonsági Őr: Kicsit túlkapás lenne, de én díjaznám :P:D

2009.09.12. 13:49:56

Gyula belevaló, na!:D

molaris 2009.09.15. 05:51:43

És különben is. Nem is kért fölvezetést ez a drága, jó ember.:)

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása