BLOG

Gyurcsány "Bőkezű" Ferenc...

írta: turner ; 2009.08.18. 11:15

Bizony, 100 százalékig idézőjelben! Merthogy Ferenc nem volt valami adakozó, ha a krízisalapról esett szó. Kemény 50 ezer forintot dobott a nagy MSZP-s osztogató kondérba. Úgy látszik Feri magasról leszarja mind a legelszegényedetebb réteget (ami hála neki és kedves kollégáinak egyre szarabb helyzetben van), mind a pártot, amelyik látványosan vergődve próbál valamit szétosztani.

Lehet, hogy Feri tényleg megunta? Lehet, hogy tényleg elege lett a politikából? Legalábbis erre enged következtetni, hogy nem járul hozzá az MSZP nagy osztogató kampányához. Nem csodálkoznék, ha így lenne, ha engem 3 éven keresztül, lépten nyomon a picsába küldenének (még a koalíciós partner is nagy nyilvánosság előtt) valószínűleg én sem néznék vissza. Bizony Feri sokat öregedett hat év alatt (esetleg tanácsokat kérhetne Lendvaitól botox-ügyben), kissé megfásult szegény.

Kedves idős, nyugdíjas Gyurcsány-fanok! Bizony a ti Feritek toronymagasról szarik a kisemberekre, ugyanis az évi több, mint 100 milliós osztalékából 50 ezer forintot áldozott a legnagyobb szarba került emberek megsegítésére.

Na ezek után mondják drága Hölgyeim, hogy:

"Gyurcsány a legkülönb miniszterelnök a rendszerváltás óta, aki harcos is és nagyon sokat tesz a kisemberekért!"


5 hozzászólás : gyurcsány válság pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr131316814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2009.08.19. 19:18:52

Szánalmasak. Ez a krízisalap csak arra jó, hogy vállon veregessék magukat, hogy ők milyen gondoskodók! (meg az okozók)
Láttam a listát, volt ott több is akit pellengére állíthatunk! Nem kötelező adni! Ajándék lónak ne nézd a fogát! De! Ha én vagyok "valaki" ( a saját szememben legalábbis) tehát ha közszereplő vagyok és van hozzá anyagi jólétem,amit az adózóknak köszönhetek (átvitt értelemben) akkor nem égetem magam ilyen kicsinyes összeggel.
De emberi bele érzőképességet, intelligenciát nem adnak a pozícióhoz, diplomához, milliomosághoz. Az vagy van, vagy nincs. Inkább nincs!

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.08.20. 22:34:03

@Horizont: Ahogy írtam is Gyurcsány leszar mindenkit. Elborozgat a Balatonnál, közben meg fingja sincs mi folyik "idelenn"...

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.08.23. 11:42:53

Kedves turner, hol az új bejegyzés? Raknám hozzád a trackback-eket, mint olyan blogra, melynek célközönségét szívesen látnám nálam is, erre nincs pofám többet idetenni egynél.. hajrá, hajrá, hajrá! :)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.08.23. 15:18:18

@Biztonsági Őr: Keddre várható új bejegyzés -hála ennek a hosszú hétvégének ill. az uborkaszezonnak :) Utána viszont gőzerő :)

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.08.23. 22:23:26

@turner: Fasza, már alig várom. Nyilván nem a trackback-ek miatt... :)

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása