BLOG

...és megint a 4-es metró

írta: turner ; 2009.07.06. 14:23

Remek összefoglalót készített még 2008-ban a SzemPont című műsor, Magyarország legnagyobb bohózatáról, a 4-es metróról.

Választ kaphatunk például Hagyótól, hogy miért kerül négyszer többe a metró nálunk, mint a spanyoloknál...

Az apropó pedig az, hogy megint kavarás van, kurva nagy. Mert nem így építik meg, hanem úgy, egyenlőre olcsóbban -no de meddig lesz ez így...? Egyszerűen VICC ez az egész, csupa nagy betűvel... 

"Milyen kivitelező az, amelyik menet közben közel száz százalékkal megemeli az árat?"

Lehet, hogy Demszky-közeli? 


1 hozzászólás : demszky tragikomédia

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr461229818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2009.07.08. 18:20:01

Az egyetlen pozitívum ezzel kapcsolatban, hogy Klados Gusztáv nagyon jó szakember. A NatGeo-n vagy Discoveryn láttam egy filmet nemrég, ami egy Maláj alagútfúrásról szólt, ahol ő volt a vezető. Már maga a project sem volt semmi, kétemeletes alagút, aminek kettős funkciója van. Normál esetben autók közlekednek, de amikor jön a monszun, akkor lezárják és a rengeteg esővizet vezeti el. Ezt már elképzelni is nehéz a magyar fejünkkel.

A pasi nagyon profi, nemzetközileg elismert szakember, ezt a filmben többször hangsúlyozták (nem magyar készítésű volt a film). Ha a politikusaink csak 10%-át tudnák annak amit Ő tud, akkor nem itt tartanánk.

Esetleg egy pozitív posztot megérne az Ő személye itt a blogon. Jó lenne ha ilyen emberek irányíanák az országot, nem pedig dilettánsok.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása