BLOG

A leghosszabb "éj" az RTL Klubnak...

írta: turner ; 2009.07.04. 10:45

12 órás elsötétíést szabtak ki az RTL-Klubra, mivel egy "délutáni talkshow-jában" (melyik is lehet, ki sem lehet találni... Tán Maunika?) két, szexualitással kapcsolatos témát is tálalt. Ez kell a kölköknek! Nem?

A Mónika show 12-es karikával (vagy azzal se) sugározza magasröptű adásait, tehát nézheti minden korosztály, az általános iskolások csak anyuval vagy apuval együtt. Persze senki nem ellenőrzi, -valószínű a szülő sem- hogy a gyerek otthon egyedül mit néz. 

Az elsötététítést egyrészt olyan adás miatt szabták ki a só-ra, amiben a kiskorúak fejlődését -nincs jobb szó- pofon csapják. Lecke és uzsi után a pedofília áldozataival, azok történetével részletesen foglalkozó műsort láthattak a kisiskolások is. Gondolom amolyan "Mónikásan". 

Másrészt a már szokásosnak mondható bunyó miatt. Szópárbajból tetlegesség. Sokan gondolják (nem alaptalanul), hogy a műsor előre megrendezett jelenetekből áll (jómagam is ismerek olyan személyt, aki állítása szerint pénzért vállalt a műsorban szereplést a sztorit meg a szájába adták), így csak azt tudom mondani a műsor szerkesztőinek, hogy ezt elkúrtátok, hahahaa! Bár generáltatok valamekkora nézettséget, kaszáltatok néhány millát az eladott reklámok után, de 12 órás kussoltatás a csatornának... Nem kis pénz.

Kiskorúak fejlődéséhez elengedhetetlen! (Illusztráció)

Éppen ezért pert indít az RTL Klub a "megdöbbentő" ítélet ellen. Eddig ugyanis 2 óra volt a leghosszab elsötétítés, ennek most a hatszorosát kapták. Persze valahol (nagyon távol) megértem a 'Klub álláspontját, hisz éppen aznap írtak alá egy megállapodást az ORTT-vel miszerint ezentúl az elsötétítés helyett a bírságolást alkalmazzák ellenük, hisz -és akkor jöjjön a legütősebb mondat:

"A nézők érdekét is ez a megoldás szolgálja".

Persze, zsebből kicsengetni a néhány misit egy-egy jól sikerült Maunika-só után... Ez aztán a visszatartó erő. Aztán meg minden mehet a régiben, sőt fokozhatják is, legfeljebb mélyebre kell nyúlni a pénztárcába...


5 hozzászólás : bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr221225557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2009.07.04. 15:59:32

"A nézők érdekét is ez a megoldás szolgálja".

A nézők érdekeit az szolgálná, ha egy bazi nagy lakatot raknának a székház kapujára, és soha többé nem nyitnák ki. A TV2-őt szintén!
Remélem végrehajtják rajtuk az ítéletet. Kárörvendősködöm:)))) Mert megérdemlik:)

2009.07.04. 21:41:14

@Horizont: tejesen egyetértek!:))) Végre valami jó is működik az országban!:))) És a gagyiadó megérdemli!:)

wlakos 2009.07.05. 07:07:56

Nem vitte a vesztegetési pénzt időben az rtl:)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.07.06. 13:48:01

@Horizont: @Letícia-Charlotte in SBp: egyetértek, lakatot rájuk :)
@wlakos: Ebben is lehet valami :D

Sziporka88 2009.07.08. 09:00:19

a retekklub a mocskok mocska, örökre be kellene tiltani, bármennyire is mártírként igyekszik azt bemutatni szabóZ meg a többi indexes rtlbérenc.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása