BLOG

Felpolcolt láb - tolós pofon

írta: turner ; 2009.07.02. 18:24

Nem szép dolog összekoszolni a HÉV üléseit, oda feldobott lábunkkal, de hogy ezért kapjunk egy tolós pofont... Ha meg esetleg épp egy barátunk kapja, mi meg annak védelmére kelünk (teljesen jogosan), akár két fogunk is bánhatja az egyik budapesti HÉV vonalán. Így tett rendet két civil ruhás biztonsági őr.

Nézzük meg ezeket a srácokat. A Discrate Security (az őröket foglalkoztató cég) elmondása szerint a srácok "félreérthető" mozdulatokat tettek az őrök felé ezért volt az intézkedés "arányos". 

Szerintem meg már a mázsa feletti súllyal rendelkező őr(ök) látványától is beléjük fagyott a sz@r. Nekem nem úgy tűnnek, mint akik szembe mernének szállni két bengával... 


3 hozzászólás : bulvár túlkapás

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr91222676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wlakos 2009.07.03. 15:51:18

Gondolom nem is gúnyolódtak, szóltak be az őröknek.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.07.03. 23:15:13

@wlakos: látod, abban biztos vagyok, h gúnyolódtak, de ezért fogakat kiverni? :))

wlakos 2009.07.04. 16:42:04

@turner: Szerintem lesz itt még olyan is mint a Kontroll című filmben /gyilok/.:(
Bele kell gondolni, hogy az alul képzett, rosszul fizetett, nagyon sok órát "dolgoztatott", be nem jelentett, biztonsági őröket, hányszor fikázzák műszakonként.
Természetesen ez nem mentség! De egy oknyomozó vagy tényfeltáró könyvet megérne, hogy mi folyik a köreikben. Lehet lenne olyan mint a Tesco titkok.:)

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása