BLOG

A bíróságot sem tisztelik a bodzaszedők...

írta: turner ; 2009.07.01. 07:30

Arcán és nyakán sebesítettek meg egy asszonyt, akit tanúskodni idéztek be Orosházára. A tanúvallomás elmaradt, de a bíróság előtt álló 100 fős bodzaszedő csapat nem tisztelve semmit sem szúrkálta meg a nőt. A brancs nem csóró kukázókból áll, hisz a védelmüket nem más, mint a Bárándy ügyvédi iroda látja el. 

A csapat fő foglalatossága -ami miatt bírósági eljárás van ellenük folyamatban- betörés, illetve idős emberek megkárosítása. Fényes nappal sem szégyeltek lopni, sőt legfőképpen akkor tették, hisz olyan utcákat szemeltek ki, ahol a házak tulajdonosai reggel elmentek, délután hazajöttek.

De mindenképpen bicskanyitogató 70-80 éves emberekhez belopózni, majd a lakást átkutatni, lebukás esetén meg arra hivatkozni, hogy csupán régiséget, illetve vasat szeretnének venni. 

A bíróság épülete

Ez a csapat hőzöngött a bíróság előtt, késelte meg az ügy egyik tanúját hol máshol, mint a bíróságon. Szerencse a pofátlanságban, hogy a nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, így a 49 éves veterán bodzaszedőnek csak aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés kísérlete miatt kell majd felelnie újabb megbízást adva ezzel Bárándyéknak...

(Beol.hu nyomán)


6 hozzászólás : pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr141218752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

picur3ka 2009.07.01. 18:35:34

Ezen embereket nagyon nehez lesz lefogni most mar.

wlakos 2009.07.01. 18:41:46

@picur3ka (vergodik, mint az mszp:
Dehogy lenne nehéz, meg kezdeni egy kis vagyonosodásival a vezetőiknél, a köztörvényeseknek Recsk, lenne itt rend.

picur3ka 2009.07.02. 08:22:56

Hja, szerintem akkora osszefonodasok lehetsegesek, valoszinuek a hatterben, hogy nem sok remenyem van.

Az allatiasan viselkedo tomegek eseteben pedig legalabb egy generacio menthetetlen, attol tartok.

KuKori · http://ireland.blog.hu 2009.07.05. 03:21:57

Bárándyékkal kéne kezdeni.

2009.07.05. 11:35:58

@KuKori: Hát ő csak a munkáját végzi...mondjuk Isten minden pénzéért vállal melókat, szóval jól keresetnek a k. bodzaszedők, a Bárándyt vidékre meg tudja fizetni!

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása