BLOG

Így kell bölcselkedve hazudni...

írta: turner ; 2009.06.10. 16:02

Adva vagyon egy város (Tatabánya), egy frissen épült fürdő, egy korrekt fideszes polgármester, aki kiemeli, hogy minden politikai erő felsorakozott a fürdő építésének "ideája" mögé, továbbá, hogy a fürdő "összefogással" épült, valamint aki nem resteli megköszönni a segítséget -rögtön elsőként- a helyi MSZP frakcióvezetőjének. Az úr Bencsik János Tatabánya polgármestere.

De...

Adva vagyon egy túlbuzgó MSZP-s önkormányzati képviselő, egy közpénzből fizetett helyi újság, valamint épp kampány van. Mi lesz ebből? Egy mocskolódó cikk melyben a képviselő úr épp az ellenkezőjét állítja a megtörtént eseményeknek, tehát, hogy a polgármester úr "kisajátította a strand és élményfürdő beruházás sikerét" valamint, hogy a polgármester "a szocialistákat meg sem említette, csak párttársát, Schmidt Csaba alpolgármestert". Szoci barátunk még egy kis bölcselkedést is hozzáfűz, mely szerint: "Múlóbb dicsőség nincs a földön, mint a dicsekvők dicsekvése..." A bölcs képviselő Zsidek Ferenc.

A "bölcs" azonban megfeledkezett arról, hogy az átadásról film és hanganyag készült:

 

Zsidek úrnak nem idegen sem a helyi újság, sem a valótlan kampány. A 2006-os önkormányzati kampányban például arra használta a helyi lapot, hogy nagyot mondjon. Nagyon nagyot. Régi jó szoci hagyományoknak megfelelően fűt-fát ígért. Nevezetesen, hogy Tatabánya városközpontjának felújítása szerepel a Nemzeti Fejlesztési Tervben. Naná, hogy nem volt igaz. Még a választási bizottság is elmarasztalta.

Zsidek úr tehát igazi szoci politikus, aki bármit bevet, csak úgy látszik még eléggé amatőr, hisz úgy hazudik, hogy bele is bukik. Van mit tanulnia párttársaitól...


4 hozzászólás : mszp pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr761176964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luucy 2009.06.10. 16:50:38

Na ez viszont nagyon jó kis videó volt, meg úgy amblokk bemutatja a szoci viselkedésmódokat :D

Talán sokszor, sokhelyen le kellene adni hasonló kis videóket, annyira tök jó lenne :-)))

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.06.10. 16:53:45

@luucy: Nekem is rögtön megtetszett.. Elég igényesen van megcsinálva...

wlakos 2009.06.11. 11:26:13

Áá ez hihetetlen. Akkor diktátor a Zsidek, hogy azt sem merik megmondani neki, hülyeséget csinál?

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.06.11. 14:59:41

@wlakos: Úgy látszik ennyire... Nagyon nem szimpatikus -kép alapján pláne...

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása