BLOG

Keleti Györgyi anorexiás - sírni tudnék...

írta: turner ; 2009.06.06. 08:15

A kampánycsendre való tekintettel a politika helyett ma fejest ugrok a bulvár mély és mocskos tengerébe. Nem is kellett sokat kutakodnom, a Velveten egy igen hosszú és kimerítő cikkben "mély megdöbbenéssel" olvastam, hogy egyik "kedvenc" cölöpöm celebem, Keleti Györgyi anorexiás. 

Györgyinek meggyőződése, hogy az étvágytalansága a nyilvánosságra került szexvideójának köszönhető, illetve az azután megindult galád sajtóhadjáratnak. Nekem személy szerint meg meggyőződésem, hogy nem kellett volna prostisat játszani olasz honban, így elkerülhető lett volna a balhé no meg az anorexia is. 

 

Györgyikénk a nyilvánosságra került rejtettkamerás felvétel után septiben összehívott egy sajtótájékoztatót, a Taburádió stúdiójába (bevallom, most hallottam róla először, bár lehet, hogy én vagyok búlvár témában tudatlan), hogy a nagy nyilvánosság előtt kérje ki magának a szexvideó megjelenítését. Szerinte a magánélete az ő magánügye, szerintem meg ha ő cölöp izé, celeb és az a legjobb szórakozása, hogy kiteregesse a szennyesét, akkor vállallja azt is, ha az ősi mesterséggel keresi a kenyerét. 

Visszatérve a hírverésre... Györgyi képtelen egy épkézláb mondatokat kiengedni megviselt torkán, így az egyik műsorvezető kénytelen a védelmébe venni :

"...és nézzük el a Györgyinek, hogy picit zavarban van hiszen nagyon sokan vannak itt a stúdióban" ----> Nem ez volt a cél? Nem ilyen egy cölöp élete? 

Majd hirtelen, mintha az Oscar díjátadóján lennénk, Györgyi könnyekkel küszködve köszönetet mond a szüleinek ("apunak, anyunak"), a nővérének, Alexának (Diamond), Judy Neronak (hoppá, hisz ők pornószínészek), a műsorvezetőknek és a Taburádió munkatársainak (ingyéreklám), illetve mindenkinek aki mellette áll ebben a létfontosságú ügyben. Mester Csaba, Györgyi ügyvédje (Németh Győző jogi képviselője is), ezek után telehazudja a mikrofont, mialatt Györgyink telipofával vigyorog...

 

Tehát mindezek hatására Györgyi nem eszik -van, hogy napokig. De a legmegdöbbentőbb, amitől NEM TÉREK MAGAMHOZ, ami miatt lehet napokig nem alszom és már-már az öngyilkosságot fontolgatom, az az, hogy már az XS-es farmer sem simul a fenekén!!! 

Kedves együttérző emberek! Ha látjátok Keleti Györgyit kínáljátok meg egy kolbásszal (persze Gyulaival) nehogy nekem még a végén éhenhaljon, de legalább had feszüljön az az XS-es..


szólj hozzá : bulvár tragikomédia

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr391166630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása