BLOG

Kecskére a káposztát? Adócsaló a pénzügyi bizottságban...

írta: turner ; 2009.06.03. 10:13

Komolyan mondom az eszem megáll! Egy olyan embert választottak be egy nyírségi önkormányzati társulás vezetőségébe, akit 2007-ben több, mint 18 milliós adócsalásért ítéltek jogerősen 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre.

Jelen társaság 5 milliárd forint uniós támogatásról dönt. A társulás alelnökének állítása szerint nem tudott Pénzes Sándor (találó név) kislétai polgármester ügyéről. Holott megírták sok helyen (például itt, itt, itt, Zero-ék is itt). 

A polgármester úr -aki egyébként Veres János egyéni képviselői kampányát támogatta- szokásos építőipari csalással, fiktív számlázással szerzett néhány millát, ezek után persze maradhatott polgármester, sőt, most már több milliárdról dönthet -ha marad, bár ha polgármester maradhatott... 

Feszülten várom, mikor nevezik ki mondjuk Kulcsárt a PM államtitkárának, vagy Zuschlagot Uniós pénzek főelosztójának...

(MNO nyomán)

 


2 hozzászólás : korrupció pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr121160737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luucy 2009.06.03. 10:29:57

Amikor Bajnai lett az EU-s ppénzekért felelős akárki a nemzeti fejlesztési ügynökségnél, akkor már megtörtént az említett dolog. Szerintem ő kenterbe is veri Zuschlagot etéren....

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.06.03. 10:50:19

@luucy: az is igaz... Ezeknek semmi sem szent.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása