BLOG

Ennyit a gázárcsökkentésről...

írta: turner ; 2009.05.30. 18:51

Magasról tesz a magyar kormány a gáz világpiaci árára -persze csak ha csökkenésről van szó. Hiába esett a felére(!) egy év alatt, szakértő-válságkezelő kormányunk 1 forintot sem enged. Sőt, az öt százalékos áfaemelést úgy ahogy van beleépítik az árba. Arrogáns szóvivőnk, Domokos -könyörgöm öltöztessék már fel rendesen- persze megmagyarázta ezt is. Mi ezt meg sem érezzük, különben is, októberben csökken az ár. Kérdem én, miért várunk októberig? Miért higgyem el, hogy ez igaz? Kissé indulatosan: miért nem mentek a p......?!

A GKI ügyvezető igazgatója szerint, "bőven van mozgástér akár 10 százalékos csökkentésre is". Valószínűleg azért marad el az árcsökkentés, mert több tíz milliárddal tartoznak az önkormányzatok az E-on-nak. Ki a hibás? Nem az önkormányzatok, hanem drága jó kormányunk aki a csőd szélére sodorja azokat. Összefoglalva, a kormány dilettantizmusa miatt az adófizetők szívnak -megint, mint mindig.


2 hozzászólás : pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr961153600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luucy 2009.05.31. 00:13:01

Az önkormányzatok szopnak. Ésmost teljesen mindegy, hogy szoci vagy fideszes városvezetésről beszélünk...
Nem hibáztatom őket. ÉS akkor még az iparűzési adót is el akarják venni tőlük....

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.05.31. 07:57:22

@luucy: ...nem csak az önkormányzatok, mi is szopunk rendesen...

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása