BLOG

Siófok gazdasága összeomlana a romák nélkül...

írta: turner ; 2009.05.25. 15:04

Én is fölkaptam a fejem ma reggel a Mokkát nézve, mert bizony Siófok polgármestere szerint ez történne. Természetesen Dr. Balázs Árpád nem az enyingi romákra gondolt, hanem az olyan roma családokra, akik a turizmus malmára hajtják a vizet. 

Olyan tevékenységek ezek, melyek évtizedek, évszázadok óta ezen családok folytatnak. Had soroljam hát, melyek ezek az életbevágó, "milliárdokat" hozó iparágak melyek nélkül Siófok egész egyszerűen úgy omlana össze, mint a kártyavár:

WC üzemeltetés

Valóban, gazdaságilag az egyik legfontosabb, milliárdokat hozó tevékenység. Enélkül nem is tudom mi történhetne Siófokkal. Speciel én úgy gondolom, hogy maximum a szarban úszna, de szerintem átvenné más ezt a hatalmas vagyont hozó üzletágat, ha az erre "szakosodott" (sic!) családok kivonulnának a piacról.

Kukorica árusítás

Gondolom mindenki látott már kukorica árus cigányasszonyt a Balaton-parton. Bizonyára több száz milliós iparűzési adót fizethet be egy-egy ilyen mobil árus. Apropó, próbált már valaki számlát kérni tőlük? 

A polgármester úr szerint emellett a vendéglátás több szegmensében is romák foglalkoznak a tevékenységgel és ha ők nem lennének, bizony összeomlana a vendéglátóipar. 


2 hozzászólás : krimi

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr471142810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

picur3ka 2009.05.26. 07:55:04

Na, ez a polgarmester nagy hirnevre tett szert es sok valasztot vesztett ezuton.

"tobb szaz eve"?????????????????

Miota eszunk fott kukit es van kozteri WC-nk?

Eszem megall. Kulonben a helyiek szerint a fott kuki arusok a strandrol lopott cikkek atmeneti dugdosoi...

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.05.26. 14:53:54

@picur3ka (Beindultunk: + gondolom a főtt kuki alapanyagát sem maguk termesztik, de ez a legkisebb baj...

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása