BLOG

Egyesülnek a megéhetési politikusok?

írta: turner ; 2009.05.21. 12:30

"A szabad demokrata Magyar Bálint szerint ideológiája és programja alapján jelenleg az MDF és az SZDSZ képviselheti az adófizető kisebbség és egy működőképes Magyarország érdekeit. Az SZDSZ-es politikus az InfoRádiónak adott interjújában azt mondta: pártja és a Fórum szorosabb együttműködésével megteremthető lenne a harmadik erő, a polgári közép."

Úgy tűnik mindent elkövet az SZDSZ és az MDF, a talponmaradás érdekében. Más kérdés, hogy ezzel egymást húznák le a politika hatalmas wc csészéjén. Legalábbis nem hinném, hogy egy MDF-es szavazó -van még ilyen?- továbbra is az maradna, hogy ha a Demokrata Fórum szövetséget alkotna a liberálisokkal, illetve az SZDSZ csöppnyi tábora is garantáltan hátatfordítana egy ilyen fúzió láttán.

"...ha az SZDSZ valamelyik kérdésben nem segíti a kormányt, akkor ezt az MDF teszi meg, és fordítva - vagyis a kormányt kívülről nem csupán a szabad demokraták támogatják."

Végre kimondta nyíltan egy baloldali politikus, hogy az MDF kit is támogat. Ha ezt Antall József látná... Bele sem merek gondolni. 

"Ha a június 7-ei EP-választáson a két párt nem éri el az öt százalékos küszöböt, akkor fel kell tenniük a kérdést, hogy várhatóan háromnegyed évvel a parlamenti választások előtt sikeres volt-e a politikájuk..."

Nem, nem volt sikeres. Sőt... Az SZDSZ "politikáját" nem kell bemutatnom (lopni, csalni, hazudni, majd a másik oldalt lejáratni), az MDF meg akárkivel lepaktál, csakhogy egy piciny szeletet kapjon abból a bizonyos tortából... Köszönjük, de elég volt belőlük...


2 hozzászólás : szdsz

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr671134605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.05.22. 22:31:27

magyar bálint menjen az összes informatikai cégével együtt a vissza a kedves mamájába!:((( Ez a szemétláda az oktatás megrontója...

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.05.22. 22:44:07

@Letícia: egyetértek. Nem is értem, miért vették elő újból. Már kezdtem megszokni, hogy nem szerepel sehol...

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása