BLOG

Divat III/II-esnek lenni?

írta: turner ; 2009.05.19. 07:50

Elgondolkodtató, mi a franc üthetett a baloldal képviselőibe. Néhány hét alatt ugyanis a második III/II-es ügynök jelenik meg a politikai közéletben. Nem is akárki indít egy exügynököt az EP választásokon, a liberális, rendszerváltó, kommunista ellenes SZDSZ csepeli szervezete... 

Kivágóné után a legújabb kémelhárító képviselőjelölt Kál Károly 1973-ban lépett be a magyar kommunista James Bondok közé. A BM-ből még a rendszerváltás sem tudta kisöpörni, '93-ig ugyanis a Nemzetbiztonsági Hivatalnál tevékenykedett. 1994-'98 között az MSZP csepeli önkormányzati képviselője, '98-2002 között független, 2006-tól már az SZDSZ képviselője, valamint a helyi Szabad Demokraták vezetője.

"Hasznos 20 év volt, megismertem egy olyan területét az életnek, amelyről az embereknek romantikus vagy előítéletes ismereteik vannak. Pedig köztudott, hogy minden állam elemi önvédelme, nemzetbiztonságát megőrizni. Ezen a területen nagy emberismeretre tettem szert, de arra mindig vigyáztam, hogy ezzel ne éljek vissza"

Kérem jelentkezzen az, akinek a történelem ezen szakaszáról "romantikus" előítéletei vannak... Elég visszataszító, hogy egy exügynök, a múltbéli tevékenységét "hasznosnak" nevezi. Hogy az SZDSZ ennyire szembe megy az elveivel, az már kommentárt sem érdemel...

(Csepel.info nyomán)


szólj hozzá : szdsz ep választás

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr721129073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása