BLOG

Gyurcsány meg sem áll Brüsszelig?

írta: turner ; 2009.05.10. 11:00

Egymásnak passzolják az uniós biztosi posztot az MSZP-sek. Kovács László annak idején a jelenlegi külügyminisztert, Balázs Pétert váltotta, most elképzelhető, hogy Gyurcsány megy az Unióba üdülni. Engem azért annyira nem zavarna, ha Feri az országot is elhagyná... Talán Brüsszelben nem fogják homlokon köpni... 


3 hozzászólás : mszp gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr421112230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.05.10. 15:54:06

Lehetséges...Kovács Laci csókos szájával kijutott, akkor Feri se rosszabb, sőt...én Kovácsot ki nem állhatom, az meg haza ne jöjjön...maradjon inkább ott, s nőzzön!!!:)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.05.11. 01:45:45

@Letícia: Kovácsot én is rühellem. Apámnak egyszer a Maszop székházban volt dolga. Mesélte, állt egy üvegajtónál, mire megjelent a Kovács és megállt mellette. Álltak álldogáltak, néztek bután egymásra. Apám nem tudta mire vélni a dolgot, amikor is futva megjelent vmelyik csicskása és kinyitotta neki az ajtót. Fater meg jót röhögött az egész szitun. Amúgy nem politikus az öreg, valami asztalos melót csináltak, mielőtt bárki megvádolja :D

2009.05.11. 06:39:45

@turner: én is voltam egyszer egy megnyitón, ahol ő is ott volt...valóban, igazi pojáca, a kis lábát nem tette volna sehova se, de elvárta a körülugrálást...majom.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása