BLOG

Szili "Amazon" Katalin nem ismeri a fair játékot...

írta: turner ; 2009.05.07. 08:27

...választási törvényt sértett ugyanis Szili és csapata egyik szórólapjával, amelyben az MSZP-s jelöltet Páva Zsolttal, a Fidesz–KDNP és az Összefogás Pécsért jelöltjével hasonlítják össze – írja a Magyar Nemzet

Így megy ez szociéknál, másképp képtelenek politizálni. Ahelyett, hogy a saját programjukat mutogatnák, terveket, hogy hogyan hozzák vissza a szarból a PKF programot, ehelyett a másik fél lejáratására fordítják minden energiájukat. Nem is vártam mást, mindent el kell követni, hogy legalább ezt az erős szoci bástyát, ha erre a kis időre is de megtartsák, akár törvénytelen eszközökkel is -gondolom majd az EP-kampány is hasonló lesz. 

A következmények? Röhej... "A választási bizottság további jogszabálysértéstől eltiltja Szili Katalint és a szocialistákat." Bezzeg ha én vagy te sértesz meg bármilyen jogszabályt? Én még nem hallottam olyan "elmarasztalásról" melyben azt mondanák, hogy el vagyok tiltva (nem térek magamhoz) a további jogszabálysértéstől. Mintha mondjuk lopásért azt mondanák, hogy ezentúl nem lophatsz :) Talán eddig nem volt egyértelmű...


2 hozzászólás : mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr171107536

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Tapis-Oktatás » Blog Archive » Teszt nagy 2009.05.08. 14:52:32

[...]Szili “Amazon” Katalin nem ismeri a fair játékot…[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

polom13 2009.05.07. 14:07:57

Szili(,mint minden szoci)nagy ívben sz@rik a törvényességre.Az eltiltó határozat ellenére ma reggel megtaláltam a szórólapot a postaládámban(persze ment a szemétbe),majd mikor nemrég hazajöttem megint itt volt néhány db.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.05.07. 15:34:09

@polom13: ...az a bosszantó, hogy nem lehet ez ellen semmit sem tenni :-/

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása