BLOG

Győzike apjáéknak büdös a munka?

írta: turner ; 2009.05.07. 15:08

Erre enged következtetni az, hogy a Romákért Európa 2004 Közhasznú Társaság telefonjáról érkezett az a fenyegető hívás, amit Monok polgármestere Szepesi Zsolt kapott.

A társaság id. Gáspár Győző érdekeltségei közé tartozik. Ez a kht 2005-ben 55 milliós támogatást is kapott egy Békési sertéstelepre. Gondolom futotta még a telefonszámlára is :) Nem is hagyta viszonzatlanul, élelmiszer csomagokat osztogatva kampányolt az MSZP-nek 2006-ban. Cserébe megmondták, melyik pártra szavazzanak -mondjuk ez az én olvasatomban választási csalás. 

A törvényszegés nem újkeletű dolog a Gáspár familíában a 2007 novembere óta felszámolás alatt álló Roma Misszió Központ Közhasznú Társaság 258 milliós adótartozást halmozott fel -érdekes módón id. Gáspár még mindig szabadlábon... 

Filoména giccses ládája

Vagy ott van Rácz Filoména id. Gáspár Győző menye, aki az ország adócsalója titulust tudhatja magáénak a több, mint 350 milliós adótartozásával. 

Nem értem, hogy id. G. Gy.-nek mi baja Monok polgármesterével...? Miért baj az, hogy munkához köti a segílyt? Tán büdös a munka? Szepesi úr még csak nem is ártott a cigányságnak, ellenkezőleg, a munkához próbálja visszaszoktatni a kissebbséget. Cserébe fenyegetést kap, nem is akárkitől. 

(MH nyomán)


szólj hozzá : pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr341108188

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása