BLOG

Bajnai féle "spórolás" offshore cégen kersztül...

írta: turner ; 2009.05.07. 07:12

Az állam és a miniszterek magukon kezdik a spórolást, hangoztatta Gordon. Bár ez részben (nagyon kis részben) igaz, de a miniszterelnök úr saját magán is elkezdhetne spórolni. Nem akarok -jó magyar szokás szerint- a pénztárcájában kutakodni, kivéve ha a benne lévő pénz esetleg az én, havonta befizetett adómból van.

 Erős a gyanú ugyanis, hogy egy Bajnai Gordonhoz köthető offshore cég számláján landol a Magyar Televízió székházának bérleti díja. Nem kis összegről van szó: 40 év alatt 115 milliárd(!) forintról (havonta kb. 240 millió).

Az MTV attól a Millenniumi Média Kft-től bérli a székházat, ami annak a Wallis Ingatlannak a tulajdona volt, amelynek cégcsoportját Bajnai Gordon miniszterelnök igazgatta. A Kft maga egy Ciprusi cég. A szerződések titkosak: ez az amit soha nem tudok megérteni. A mi adónkból fizetett szolgáltatás részletei miért titkosak? Mintha vakon írnánk alá valamilyen szerződést... Vajon a kapcsolat a cégek és Bajnai között, a horribilis ár véletlen lenne? Véletlenek szerintem nincsenek. Lopás a szemünk láttára? Inkább...


szólj hozzá : korrupció válság pofátlanság bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr231107473

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Tapis-Oktatás » Blog Archive » Teszt nagy 2009.05.08. 14:52:48

[...]Bajnai féle “spórolás” offshore cégen kersztül…[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása