BLOG

Jó volt magyarnak lenni - Overdose

írta: turner ; 2009.04.19. 18:24

Erről a napról az az ezer méter fog eszembe jutni amit ez a fantasztikus ló futott a Kincsem-parkban. Legnagyobb sajnálatomra nem lehettem ott személyesen, de így tévén kersztül is feledhetetlen élmény volt! Ilyet azért nem minden nap lát az ember. Overdose 8 hosszal győzött. Overdose magyar csodaló, verhetetlen, egy "földönkívüli", egy teljesen más kategória. Csak azt sajnálom, hogy ez volt az utolsó magyarországi futama. Köszönjük Overdose-nak és természetesen a mögötte álló stábnak is!

A futam-hoz klikkelj a tovább-ra...


4 hozzászólás : bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr141074605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.04.19. 22:19:36

Jjjjjjjjjjjeeeeeessssszzzzzzzzzzz!:)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.04.19. 22:24:27

@Letícia: komolyan még most is a hideg ráz :)

jazz!jazz!jazz! 2009.04.20. 11:23:44

semmi gond, hogy angol telivér, hogy angol a neve, és hogy nem magyar tenyésztésű és hogy nem magyar a zsokéja.... de azért tényleg egy csodálatos állat és szép volt ahogy győzött..
az a fájdalom, hogy ez a sok sok ember( saját magamat is beleértve), mennyire ki van éhezve valami kis JÓ-ra.. semleges jóra, aminek mindenki bír örülni, ha egy kis lélek-Nap van benne....
Ez ijesztő.. ... ijesztő ez a nagy igény.. mert látszik mennyire nagy a szükség.. mégis...több ilyen élmény kellene..

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.04.20. 11:29:15

@jazz!jazz!jazz!: Magyar tulaj, magyar az idomár. Az összes ló a futamon angol volt. A tulaj számít és az idomár, ennek függvényében lesz magyar induló. A zsokét én is sajnálom, hogy nem magyar volt, de ez van.
Ki vagyunk éhezve a JÓ-ra igen, és ez tényleg már-már ijesztő. De valahol nem is csodálkozom rajta :-/

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása