BLOG

Bajnai még az áramot is lopja?

írta: turner ; 2009.04.01. 10:56

Az agyamat eldobom. Ilyen a mi miniszterelnök-jelöltünk. Egy jegyzőkönyv alapján a Bajnai villában "szabálytalan vételezést" állapítottak meg. Konkrétan arról lenne szó, hogy az éjszakai mérőre rézvezetékek vannak -voltak?- kötve. A hivatalos álláspont szerint a szakemberek hibáztak és elnézést kértek a -akkor még- miniszter úrtól.

 

Ez tényleg nem normális ország. Lehet, hogy egy olyan miniszterelnökünk lesz, aki még az áramot is lopja, mit várunk majd tőle Magyarországgal kapcsolatban? Megjegyzem, ha egy átlag állampolgárnál a gyanú is felmerül, már küldik is a csekket a bírságról. De Bajnai úrtól még elnézést is kérnek... Welcome to Abszurdisztán!


1 hozzászólás : bajnai tragikomédia

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr41039397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bajnai Gordon 2009.04.01. 13:11:25

Ez a hír egy kacsa, akarom mondani, liba. Illetve a hír igaz, de nem Bajnai Gordon, hanem Gyurcsány Ferenc, nem fosztogatott, hanem osztogatott, és nem áramot, hanem miniszterelnök-jelöltséget. Kérem pontosítsanak!

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása