BLOG

Gyurcsány elvakult rajongói - mert ilyenek is vannak...

írta: turner ; 2009.03.28. 16:49 · 1 trackback

"Kedves Feri! Lépj, követünk!" Ezzel a címmel hozott le cikket a FigyelőNet. A cikk egy csokorba szed pár bejegyzést Feri blogjának hozzászólásaiból. Nem tudom, hogy ezen nevetnem vagy szánakoznom kellene. A teljesség igénye nélkül íme pár komment:

 

„Sokan a szinpatizánsok közül nem is párttagok, csak Gyurcsány Ferenc miatt szeressük a szocikat.”

Szegénykém, az írásából süt az értelem :)


„Az biztos, hogy megpróbált valami egészen újat tenni az országért, megtisztítani a mocsoktól, a korrupciótól, talán ezért nem jött be neki? ... Nagyon becsülöm ezt az embert és épp ezért nagyon nem tetszik, mikor hátbatámadják, pl az öszödi kiszivárogtatásával. Ezeket kilóra meg lehet venni.”

Ez egyszerűen LaughOnLoud (MegaLOL) :DD

 

„Őszinte rémülettel és elkeseredéssel figyelem az elmúlt időszak eseményeit. Már nem csak az SZDSZ-szel, az MSZP-vel szembeni csalódásom is egyre nagyobb. Az, amit az MSZP Gyurcsány Ferenccel művel, nem egyszerűen elvtelen, undorító és gyomorforgató is. Megválasztani nagy többséggel, majd lemondásra kényszeríteni! Gyurcsány Ferencnek most kellene végleg otthagyni az MSZP-t, és ÚJ PÁRTOT alapítani. Úgy vélem, sokunk támogatására számíthatna.”

Elgondolkodtató, hogy lehetnek emberek ilyen hülyék buták...

 

A teljes cikkért klikk ide.


szólj hozzá : gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr921031519

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.03.28. 17:40:34

Meghal a cselszövő, dúl a rút viszály: Gyurcsánynak annyi Egy langyos-kellemes tavaszi szombaton miért is menne ki az ember kirándulni a természetbe, kit érdekelnek a bagzó nyulak, amikor nincs is annál szórakoztatóbb, mint ami zárt ajtók mögött, telefüst…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása