BLOG

Gyurcsány tulajdonképpen lemondott + videó

írta: turner ; 2009.03.21. 13:01

Megértük ezt is. Hivatalosan ez egyáltalán nincs így, de én szerintem ennek az esélye 80%. Megint a régi nóta. Megint nem mi választunk majd miniszterelnököt. Mi közünk hozzá, nem igaz? Kedves politikusaink: a mi pénzünkből éltek, a mi adónkból!!! Esetleg nem szólhatnánk bele most az egyszer mi is? Tudjuk jól, egy előrehozott választással kibukna az SZDSZ, az MDF (a legújabb csatlós) az MSZP pedig nem sok mandátumot szerezne. Ergó esélyünk sincs arra, hogy beleszóljunk. Eldöntik majd egymás közt, ki lesz az új főnök, mi meg szívunk továbbra is.

Így mond le Feri :)

 

 

Kíváncsi vagyok az új nagyfőnökre... Sanda gyanúm, hogy Bokros Lala visszatér, bár inkább ne legyen igazam, mert ő nem a lagymatag reformokról, hanem az igazi "fájós" dolgairól híres. Ezt nem is tagadja, tegyük hozzá. Igazából nem is lepődnék meg az ő személyén, viszont egyértelművé válna, hogy az MDF hova tartozik. Beállt a sorba, az SZDSZ mögé.

Másik lehetőség, -szintén elég esélyes- hogy a szokásos népámítás, butítás, semmittevés jön majd egy évig. A gazdaság áll, senki nem tesz semmit, ahogy ez lenni szokott. Nem tudom melyik a kissebbik rossz. Félő, hogy jövőre választást nyernek, hogy Feri megmenti ezzel az egész hülye bagázst, hogy a sok nyugdíjas, elvakult hithű komcsi, plusz megannyian akiknek átmossák majd az agyát 1 év alatt, újra megszavazzák őket. Eddig azt mondogattam, még egy év, most már ez korántsem olyan biztos...


szólj hozzá : mszp gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr181016048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása