BLOG

4-es metró: ...és még egy bőrt lehúzunk!

írta: turner ; 2009.03.17. 23:51

A Bamco konzorcium a 4-es metró leállításával fenyegetőzik. Ki a hibás? A Bamco? A BKV? A cél: újabb 30 milliárdot lehúzni rólam, rólad, mindenkitől aki 1 forint adót is befizetett. Ez fejenként (beleszámítva az újszülötteket is) 3000 Ft. Én csóró ember lévén, most jobban örülnék, ha ez a néhány ezres a zsebemben lenne, nem szeretnék ebbe a feneketlen alagútba tömni több pénzt. Adott már érte minden magyar állampolgár több, mint 50 000 Ft-ot (517 mrd!) holott lehet, hogy én speciel soha nem fogok rá fölszállni. A számítások szerint nekünk, adófizetőknek, az országnak ez meg sem térül. Nem ér annyit, mint amennyibe kerül. Akkor kinek jó ez az egész? Ha ezt tudnánk, valószínűleg ezek az emberek már nem lennének hatalmon. Mindenestre érdekes, hogy a főváros vezetése mennyire ragaszkodik ehhez a pénznyelőhöz. Érdekes, hogy nálunk tízszer annyiba kerül és tízszer tovább épül mint máshol. Ez egy ilyen kifordított ország.

A végére tessék-lássék egy irónikus látványterv a metróról. Érdekesek a szavak benne: "fejlődés", "gyors", "megbízható" a végén pedig a Fővárosi Önkormányzat plusz a DBR logója :)

 


szólj hozzá : demszky

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr161008855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása