BLOG

Bal lábbal keltem(?)

írta: turner ; 2010.09.07. 09:53

Ez tényleg egy kifordított ország...

A nagy dirrel-durral beharangozott 29 pontos programot -állítólag- 5(!) ember rakta össze (Orbán Viktor, Matolcsy György, Varga Mihály, Lázár János, és Habony Árpád, a miniszterelnök politikai tanácsadója).

Öten? Egy Hétvége alatt??! El is képzelem: Gyuri, Misi, Jani, Árpi! Hétvégén összehozunk má' valamit...

Összegyűlt a szükséges mennyiségű ajánlószelvénye, így MSZP-s színekben képviselőjelöltnek indul Tökölön Terry Black. (Index.hu)

A szociknak úgy tűnik már tényleg mindegy... Jöhet Kiszel Tünde, Fekete Pákó, Anettka, Gáspár Győzike (ja, ő már volt), Zimány Linda és a többi...

Hú de meg vagyok tisztelve (jaj bocs: ég a bőr a képemen). Még hogy én lennék Ő?! Na, ez aztán vérciki! Hiszen hogyan jövök én ahhoz, hogy olyan embert mutassanak be az én nevem alatt (pardon: felett), aki a Szentkorona tant szeretné viszontlátni a magyar alkotmányban.

Írta Gyurcsány Feri blogjában, miután Orbán képe alá Gyurcsány Ferenc nevét bigyesztette a svéd tv. Még neki ég a bőr a képén? (Van még neki az biztos...).

Eközben zuhan a tőzsde, a forint. A törlesztőm megint magasabb néhány ezressel, miközben a fizetésem negyedik éve mit sem változott. Lehet bal lábbal keltem, de elmehetnek mind a picsába!


3 hozzászólás : mszp fidesz tragikomédia

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr132277078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2010.09.07. 17:59:33

Utolsó félmondatodat támogatom:)
Nem keltem bal lábbal és mégis!:)

DArchAngel 2010.09.07. 19:37:23

Mehetnek, és az egész slepp utánuk.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása