BLOG

Gábor bácsi egy napja

írta: turner ; 2010.06.02. 06:25

Demszky Gábor, Budapest "örökös" főpolgármestere nyugdíjba vonul, s végleg elhagyja a kutyaszarba süllyedő hajót. Pedig milyen jó lett volna, ha még gyszer indul a főpolgármesteri székért... Vigyorogva néztem volna végig, ahogy 2 százaléknyi szavazattal elkullog.

Gábor bá' nyugdíjas lesz. Nem mintha olyan kurva öreg lenne, egyszerűen kedve, vagy lehetősége nincs dolgozni. (Lehet, hogy egy másfajta pihenésre készül?) Ráadásul a nemrég módosított nyugdíjkorhatár miatt Demszky teljes összegű nyugdíjra csak 2015-ben lenne jogosult (mivel idén még csak 58 éves). Demszky kisnyugdíjas lesz? Muhahaha... Csak szeretnénk, de azért jó elképzelni. Két verzió lehetséges:

Gábor bácsi egy napja - 'A' verzió

Reggel megsétáltatja Metró nevű, tacskóját, s miután egy jó nagyot odarakott a járda közepére (a kutya) angolosan távoznak. Felszáll a négyes metróra, és huszadjára is bemegy a városházára, ahol a portás huszadjára küldi haza, mondván -azoknak az időknek már vége.

Hazamegy és folytatja a 13 évvel ezelőtt elkezdett könyvének írását. Ebben leszögezi, hogy valójában a Fidesz és Orbán Viktor az oka mindennek, esetleg még Gyurcsány is hibás egy-két dologban, miközben ő építette és szépítette a fővárost, s észre sem vette, hogy mindenki más csak lopni, csalni jár a városházára. Még Ernő is...

Gábor bá' sokszor látogatja Ernő bácsit a beszélőn, ami történt megtörtént, ők attól még jó barátok.

Ebéd előtt elmegy a Lehel piacra, -ami még mindig ugyan olyan ronda- vacsorára megveszi a krumplit meg a hagymát s összeüt egy kis paprikás krumplit.

Az ebédet egy budai kirándulással egybekötött termékbemutatón fogyasztyja, ahonnan boldogan tér haza az ajándék zománc lábossal.

Délután ismét séta vár Metróra a tacsira. Amikor szóvá teszik Gábor bácsinak, hogy a kutya által lefektetett kábelt lesszíves felszedni, Gabi bá' csak néz, csak néz, mint borjú az újkapura. Gábor bá' ugyanis nem ismeri azt a szót, hogy "kutyaszar".

Este elmegy a BKV egyik nyugdíjas klubjába, ahol beültetett séróját rázva énekli a "nem csak a húsz éveseké a világ" című nótát.

Gábor bácsi egy napja - 'B' verzió

Reggel 6: üvöltő fegyőr zavarja el az álommanókat

Reggel 7: reggeli - 2 szelet kenyér, centi vastag párizsi, se íze-se bűze tea

Reggel 8-12: szabadfoglalkozás / munka

12 óra: ebéd - prökölt (3 szem hús) + tészta

13-18 óra: szabadfoglalkozás / munka

18 óra: vacsora - vagdalt konzerv, 1 szelet kenyér, ivólé

19-22 óra: szabadfoglalkozás

22 óra: takarodó


3 hozzászólás : demszky

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr372048888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.06.08. 15:05:30

Lehet szavazni?:))
Ez nagyon jó lett.:))

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.06.09. 12:03:57

@Tigeri: köszi :) 1 doboz sör eredménye :D

KPZ 2010.06.10. 09:43:54

'A' verzió üt. 'B' verzió reményteljes.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása