BLOG

Csak így tovább Ferenc!

írta: turner ; 2010.03.17. 07:30

Nem értem Gyurcsányt, komolyan nem értem. Mit a terve az MSZP-vel, Mesterházyval, mire megy ki a játék? Legújabb ötlete (neki vagy az őt meghívóknak): a pénteki, SYMA csarnokban tartandó "évértékelő" beszéde közben (előtt, alatt), az őszödi beszéd komplett hanganyagát fogják CD-n osztogatni. Mintha büszke lehetne erre az ember. Egy valaki van, aki mégis büszkélkedik eme gyomorforgató, kiszivárogtatott beszéddel: az maga Gyurcsány Ferenc.

Nincs egy ember ebben az országban, aki azt jósolta volna, hogy Feri az őszödi beszéddel fog visszatérni, egy olyan beszéddel, ami 50 éve nem látott utcai zavargásokat okozott, amitől az egész komplett MSZP zuhanórepülésbe -mondhatni dugóhúzóba került-, hogy az "árulásból" hirtelen "őszinte beszéd" lesz. Ki az igazi főnök az MSZP-ben? Mi ez a két szálon futó kampány? Mi a terve Ferinek a beszéddel? Komolyan ezzel akar kampányolni...? Komolyan bedől neki valaki? Lesz aki a beszédet inkább "erénynek", mint szégyennek tartja?

Azt hiszem többségben vannak és lesznek azok, akiknek az őszödi beszédről nem éppen az őszinteség fog eszébe jutni. Akik nem dőlnek be... Remélem, hogy így lesz...


5 hozzászólás : kampány mszp gyurcsány pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr971846135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tóanyó 2010.03.17. 17:28:13

Már bocs! Te mit szeretnél? Demokráciát vagy diktatúrát? Az előbbi esetben miért ne szólalhatna meg?
Az öszödi beszéd semmivel sem volt rosszabb, mint OV bármely beszéde.
Ha nem értetted meg, az a te bajod.

jpmjpm 2010.03.17. 19:28:25

@tóanyó: Egy ekkorát bukott politikusnak inkább csendben kéne maradnia. Joga van megszólalni, de inkább kussolnia kéne. Mert az ember a falnak megy ha meghallja. Ennek a fasznak nincs önkritikája, nincs lelkiismerete, úgy érzi bármit megtehet. Megalomán, pszichopata, mániás. A poszt erről szól.

És az a helyzet, hogy Gyurcsány pont az ellenkezőjét csinálja annak amit mond. Sőt már másnap az ellenkezőjét mondja az előző napi dumájának, ha éppen olyanja van. Követhetetlen.

Ha ezt az elmúlt 8 évben nem értetted meg és nem láttad át a a saját szemeddel, akkor az a te bajod.

Ha egy sportoló csal, doppingol, nem megendgedett eszközöket használ, akkor eltiltják 1-2 évre, ha sokadszor csinálja akkor örökre. Gyurcsány egy országgal szórakozik nagyon sok éve. A saját szájából hallottuk, hogy mit műveltek: nem dolgoztak, hazudtak, és mindent megtettek azért, hogy ezeket a hazugságokat eltitkolják és ezáltal anyagi csődbve vitték az országot.

Aztán ha megnézed, hogy mit igértek a 2006-os kampányban és mi lett az igéretekből, akkor azt láthatod, hogy pont az ellenkezője az igéreteknek.

Szóval ha még mindig tetszik Fletó, akkor én azt javaslom neked, hogy miután leszoptad egy nyugdíjas fórumon, utána azonnal menj el egy logikai/készségfejlesztő gyorstalpalúra, mert nagy szükséged lehet rá. Szövegértésből 0 vagy, eszed pedig egy szál sincs. Veszélyes kombináció.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása