BLOG

Pozitív kampány MSZP módra...

írta: turner ; 2010.01.19. 08:00

Elindult az MSZP "pozitív" kiampánya:

(Metropol)

Honnan is veszem a pozitív jelzőt? 15-én kamuzta ezt az MSZP szépsége Budai Bernadett az m1 Ma Reggel című adásában:

"...Egyébként az óriásplakátaink a mai nap folyamán kerülnek ki, amely mind pozitív üzeneteket hordoz, tehát pontosan azt szeretnénk megakadályozni, hogy előtérbe kerülhessen egy ilyen negatív kampány..."

(Videó itt)

Hülye volt aki elhitte (elnézést tőlük)... Igaz, ami igaz, ez nem egy óriásplakát, de nyakamhoz a bökőt, hogy már a nyomdában vannak eme csupa pozitív, életvidám  gondolatokat sugalló remekmű nagyobb kiadásai...

Egy pozitív kampányt csak úgy tudna az MSZP végigvinni, ha lenne mit felmutatni. Ennek híján marad majd a "Fidesz a diktátor-demokráciagyilkos-bosszúszomjas" stratégia.

Ezt bizonyítja Feri új bejegyzése is, ami -a pozitív kampány jegyében- nem más, mint a komplett jobboldal fikázása, egy kurva nagy paráztatás, jajveszékelés, félelem, hogy vége lesz a demokráciának:

A harmadik Magyar Köztársaság nem sokat ér a jobboldal és vezérének szemében, s talán ami a nagyobb baj, hogy a választók széles köréből is hiányzik a mai alkotmányos berendezkedés tisztelete és védelmének szándéka. Mi változhat meg? A parlamentre vonatkozó szabályozás azért, hogy csökkenjen az ellenzék szerepe, a kormány ellenőrizhetősége, beszámoltathatósága. A választási rendszer annak érdekében, hogy a győztes még többet vigyen. Az állam és az egyház kapcsolata amiatt, hogy a történelmi egyházak nagyobb elismerést, több védelmet és jogot kapjanak. A közmédia felügyelete azért, hogy a kormány akadályok nélkül használhassa saját politikájának érvényesítésére. Elképzelhető, hogy visszatér a sorozott hadsereg. De nem folytatom...

Ne is folytasd Feri éppen elég ez is. Megszoktuk már, hogy a jobboldalt a demokráciát úthengerrel eltipró szervezetnek, Orbánt meg a legnagyobb diktátornak tartod, de hogy már a szavazókat is egy "alkotmányt pofánhányó" valakinek... Tudsz te kampányolni. Ráadásul milyen "pozitívan"... Csökken az ellenzék szerepe, a kormány ellenőrizhetősége, a győztes majd még többet visz, a közmédia majd a kormány érdekeit szolgálja (eddig mit csinált? höhö), visszatér a sorkatonaság... Paráztatás ezerrel, csak nehogy behugyozzunk a félelemtől...

Azért kíváncsi lennék, ha az MSZP számára ez a "pozitív" kampány, akkor milyen lehet a negatív?


5 hozzászólás : kampány mszp gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr101683491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2010.01.19. 18:10:54

Az MSZP úgy barom ahogy van!
De őszintén turner nincs tele a hócipőd fiatalemberként, hogy minden választáskor csak a nyugdíjasok kegyeiért megy a seggnyalás? Tudjuk sokan vannak,na de mégis azért nem csak ők élnek ebben az országban!! Undorító ez a nagy erőlködés, lihegés! Minden oldalon....

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.01.19. 18:57:29

@Horizont: ...de mennyire elegem van. Persze a nyugdíjasok megérdemlik több évtizedes meló után azt ami jár, de ha ezek az emberek nem az átkosban éltek volna és nem lennének ennyire sokan, bizony nem kapnának ekkora figyelmet. Az MSZP mindent elkövet, h mozgósítsa a nyugdíjasokat, kíváncsi vagyok mekkora sikerrel. Fideszék meg látják, hogy már a nyugdíjasok is elfordulnak a maszoptól ezért próbálnak vhogy a kedvükben járni.
Jó lenne már tényleg azokra is koncentrálni akik eltartják ezt az "igen kedvelt" réteget :-/

Horizont 2010.01.20. 16:21:18

@turner: Persze nekem is minden tiszteletem azé akik végig dolgozták az életüket és jól megérdemelt nyugdíjukat töltik.Azért megy a lihegés mert 3, 5 millió(!!!) ember nyugdíjas. Szavazat szempontjából nem mindegy ugye. Mondjuk én még dolgozom, képzeld el már 37 éve (ah..)"adtam" 3 gyereket az államnak is:DDDD és még adózok, de engem le se szarnak:)) Vagyis leszarnak. Már bocs. De ne is velem foglalkozzanak, törődjenek már a fiatalokkal! Akik a jövőt jelentik! A nyugdíjasoknak is vannak gyerekeik, unokáik csak megértenék (bár ki tudja). Most olvastam:
"Idősbarát intézkedéseket ígér a nyugdíjasoknak ismételt kormányra kerülésre esetén az MSZP. Nyugdíjkorrekciós program, üdülési csekk és kegyeleti támogatás is szerepel a szocialista csomagban."
Megáll az ember esze! Nem sajnálom én az idősektől, de eddig hol volt az MSZP? Borzalom ez az egész cirkusz. Vagy inkább szánalmas.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.01.20. 23:02:58

@Horizont: Reménykedem, h ha egyszer a Fidesz egy ici-picit rendbe teszi az országot elkezdi támogatni a fiatalokat (ahogy tette ezt régebben is ). 37 év na az nem semmi :O :D

Horizont 2010.01.21. 21:13:31

18 + 37 = 55 Ilyen egyszerű számszakilag:))

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása