BLOG

Minden egy helyen - A jászsági cigányoktól Kolompárig...

írta: turner ; 2009.10.13. 08:01

Kállai László -jászsági cigányvezír:

"A romák jövője mindennél és mindenkinél fontosabb..."

Erre mit lehet mondani...? Őszinte volt az már egyszer biztos. De drága Kállai úr! Ha önök váltig hangoztatják, hogy magyarok, akkor nem Magyarország a legfontosabb? Ahol önök élnek, amely országnak az állampolgárai?

Tovább: videó...

 Kolompár ellen három bűntetőeljárás után emeltek vádat, 145,5 millió forint pályázati pénz elsíbolása miatt. 

Szegény Kolompárt persze "a közvélemény próbálja ellehetetleníteni" ő biza ártatlan, mint a ma született bárány -szerinte. Szerintem meg nem véletlenül fogadta el az ügyészség a rendőrség vádemelési javaslatát. Ugyanis az nem megy csak úgy. Bizonyítékokat kell felmutatni -ami valószínűleg sikerült is. Nem a közvélemény, a törvény lehetetlenít el, mivel Ön minden bizonnyal törvényt szegett.

"Mi történik, ha a bíróság ártatlannak ítél? Ki fog tőlem bocsánatot kérni?"

Először is... Nem mindegy hogyan ítélik ártatlannak -amit nem tartok valószínűnek. Bűncselekmény, vagy bizonyítottság hiányában. Ha az utóbbi ne adj' Isten bejönne, Kolompár valószínűleg teleordítaná a sajtót bocsánatkérésért, holott ez azt jelentené, hogy a bűncselekményt nem tudták bizonyítani. Az első változatot személy szerint egyáltalán nem tartom valószínűnek. 

Lemondani? Ugyan már!

Le van szarva mit gondol Farkas Flórián, -de emellett csak a romák véleménye érdekli, miután a Mokka szavazóinak 75%-a szerint Kolompárnak le kell mondania- le van szarva, hogy az OCÖ 53 tagú elnökségéből 28-an bírósági úton akarják Kolompárt eltávolítani, ő bizony nem mond le! (Azért kíváncsi vagyok, hogy ha mondjuk 3 év letöltendőnél hajlandó-e rá, vagy követni akarja Hunvald Gyuri példáját...). Sőt szerinte Farkasék bizalmatlansági indítványa max klozettpapírnak lesz jó.

Kolompár úr, én azért nem lennék ennyire magabiztos!


4 hozzászólás : pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr371445994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mittu_domain · http://mittu-domain.blog.hu 2009.10.13. 15:24:17

"A romák jövője mindennél és mindenkinél fontosabb..."
Aki nem roma, ilyen mondatot olvas remélem rögtön rájön, hogy ordít a rasszizmus ebből a mondatból. Legalább annyira, mint Kolompár Orbán elhíresült mondatából, miszerint "Aki a cigány útra fekszik, azt el kell taposni"
Ők nem rasszisták?

Horizont 2009.10.13. 16:53:00

"A romák jövője mindennél és mindenkinél fontosabb..."
Szóval mi nem vagyunk fontosak? Pedig fontosak lehetnénk nekik, mert akkor ki tartaná el őket?

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.10.13. 20:06:11

Egy megoldás van erre: két napig tényfeltáró riport menjen a Mónika show, Balázs show, Józsibarát helyén Farkas Flóri, meg Kolompár viselt dolgairól.

Aztán újabb két nap múlva már csak össze kell szedni őket, mert addigra a felháborodott cigányok darabokra tépik őket. Hogy is van a viccben? Én már csak egy kávét kérek? :)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.10.14. 04:25:31

@mittu_domain: @Horizont: Ez a mondat ütötte ki nálam is a biztosítékot.
@Szekuriti Blogger: nem tudom, h 2 nap elég lenne-e rá :)

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása