BLOG

Kocsis István - nyitány...

írta: turner ; 2009.09.18. 08:00

A csontig benyaló riport egy évvel ezelőtt, Kocsis kinevezésekor készült a Nap-keltében. Hangzatos ígéretek, Verebes csöpögő nyála, mi mást várhattunk egy Nap-keltés riporttól... A videó címe különösen vicces -vagy inkább irónikus. (Új fejezetet nyit a BKV -új fejezet az már biztos... Ennyi botrány soha nem volt a cég körül.)

"A cél a lehető legkisebb konszolidált költség, a lehető legnagyobb szinergia és a maximális átláthatóság, hogy tudjunk irányítani..." (Átlátunk rajtatok, mint az ólmon...)

"Első az utas, de ehhez nagyvolumenű járműcserét kell végrehajtanunk a következő két évben." (Hahahaaa) 

"Két instrumentum kell, hogy kicseréljünk 1000 buszt egy, másfél év alatt, egy stabil működésű BKV, és 10 éves közszolgáltatási szerződés..." (32 össze is jött az 1000-ből...)

"Úgy gondolom, hogy a jegyárakon csak akként lehet majd változtatni, ahogy bevezettjük majd a teljesítményarányos díjszabást és két megálló majd kevesebbe fog kerülni, mint 4 megálló és 10 megálló meg többe fog majd kerülni, mint 4 megálló. Ez rendkívül egszerű." (Mégsem sikerült...) 


Oszd meg másokkal!

Bookmark and Share

 

 


4 hozzászólás : tragikomédia

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr541388913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2009.09.19. 15:46:14

Olyan sunyi nézésű ez a pasi! Volt már minden, olyan zseniális, mindenhez értő szakember:(((

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.09.22. 20:21:43

@Horizont: már átmenekítette a spanjait a paksi atom zrtből és az mvmből. a jó pajtások már a bkvben szakértenek...

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása