BLOG

Gombos Edina végre megkapta, ami jár...

írta: turner ; 2009.08.11. 07:45

Gondolom mindenki a körmét rágta, hogy mi lesz Aktív Edinával szülés után, vajon éhen hal, esetleg a Margit-híd alól zavarják ki a felújítás kezdetekor...? Nos fellélegezhet az ország: Gombos Edina végre megkapja az őt megillető "ilyenkor szokásos pótlékokat"! Ugyanis, valamilyen oknál fogva a nagy magyar bürokráciának köszönhetően Álbertó neje 10 hónapig nem kapott egy petákot sem. Égető szükség lehetett rá, hisz:

"Az elmaradt összeg miatt a műsorvezető nehéz helyzetbe került, hiszen egyedül férje, Alberto jövedelméből kellett gazdálkodniuk."

Alberto légiutaskísérő (nem 400 Ft-os órabérért) "egy magyar légitársaságnál" -kizárásos alapon- a MALÉV-nél.

Persze ami jár, az jár még Gombos Edinának is. De sírni a legnagyobb példányszámú napilapban, hogy "mennyire nehéz helyzetbe kerültem" visszataszító.

Bizonyára nagy kő eshetett le Edinánk szívéről, hogy rögtön telekürtölte a Blikket. A műsorvezető asszonyság a szülés előtt három munkahelyen dolgozott (reggelente a Sláger Rádióban, este a TV2-nél, valamint Edina saját cége is hozott a konyhára), így éppen ideje volt a GYED-et kézhezkapni, ami nem lehet kis összeg (táppénzzel egyenlő) ismerve a mai celebek cölöpök gázsiját (egy szimpla betelefonálós játék műsorvezetőjének fizetése kb 400 000 Ft).

Bizonyára nem lehetett olyan vészes a helyzet, esetleg a Sláger Rádiónak kellett egy kis kampány (hisz Edina "kénytelen volt" visszamenni dolgozni) -nem mellesleg örömmel vállal hírdetészervezést a csatornánál. Nem lehetett olyan rossz a helyzet, mint megannyi családban. Nem lehetett, hisz nem hallani www.lakáshiteltnyögőcsalád.hu-ról, sem www.csődbementcsalád.hu-ról ellenben van www.gombosedina.hu "Alberto" rovattal, csupa-csupa érdekességgel, nem utolsósorban kis önreklámmal -hisz ezért jött létre maga az oldal is.

Egyszóval legyenek szívesek a hazai cölöpök a síránkozást abbahagyni. Sajnos nagyon sokan vannak Magyarországon, akik sokkal rosszabb helyzetben élnek...

"Nyomor" az élet...

 

Forrás: Blikk


12 hozzászólás : bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr791301595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2009.08.11. 21:30:56

Ez olyan megrázó és szívszorító történet, alig tudtam elaludni és még álmomban is sajgott a szívem, mi lesz most szegény "combos" Edinával?
De most komolyan! Sírnak mint a fürdős kurva (már bocsánat), de a bele érzőképesség teljesen hiányzik belőlük és eszükbe nem jutna, hogy kussoljanak, mert összetehetik a kezüket egy átlag anyukához képest! Ja, hogy ők nem átlagok? Hiszik ezt magukról! Átlagon felüli fizetésük van, szerényke teljesítmény mellett, menetközben szülnek és rohannak vissza nehogy valaki elfoglalja a helyüket!
Nagyon ellenszenvesek és mikor siránkoznak, hát kinyílik a bicska az ember zsebében. Úgy elzavarnám őket 3 műszakba, szalag mellé dolgozni, aztán mondanám neki egy idő múlva: na most rinyálj kisanyám......ha van erőd, és energiád:))

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.08.12. 14:48:23

@Horizont: ...úgy látom kicsit felbosszantott a dolog -ahogy engem is :)

2009.08.15. 10:47:32

Na most ez a liba, aki minden akar lenni, de semmi se sikerül neki. Nekifeszült, gondolom sok pasit ismer "jól", hogy oda eljutott, ahová, ezért már az ismeretlen csak egy kubai banán volt neki, házat építtetett, kicsesztek velük, most meg ez! Szóval egy erőszakos némber, azt hiszi, hogy ő valaki és erről rinyál! És érdekes, az anyukák többsége mindig mindent meg kap, ezzel a libával meg mindenki kicseszik. Ő az az ügyfél szerintem, akinek megírják a szerződésben, hogy mik a feltételek, aláírja, és utána rájön, hogy neki pl. fizetni kell, és nem nem fizet, mert ő nem is úgy gondolta. Vagy elfelejti a papírokat beadni, vagy csak késve és megy a felháborodás. Komolyan ha erről a nőről hallok, semmit se hiszek el neki. És: aki sír, attól el kell venni..:)

Spielberg 2009.08.15. 13:00:22

elmehet combos a Pcsába.

Horizont 2009.08.15. 13:19:12

@Spielberg: Igazad van, a 16 sorom helyett írhattam volna én is csak ennyit:)))
Ennél többet nem is érdemel!

2009.08.15. 13:37:30

@Horizont: egyetértek! Csak oda, ahova Steve küldi, onnan már kijött, az a baj!:(((

molaris 2009.08.16. 09:34:42

Nagyon feladtátok a leckét. Most őt, vagy Bakátsot sajnáljam??:::)))

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.08.16. 11:04:57

@molaris: Szerintem mindkettő csak simán dögöljön meg!

B! 2009.08.17. 16:07:32

Szinte assetudom ki ez az Edina. De aki fikázza az nagyon tudja. Véletlenül se védem, mert nem érdekel. Neki annyi a zsetonja amennyi. Ha sok annyi, ha kevés annyi. A légiutaskísérők azér' szarrá nem keresik magukat. Ha meg éppen nem 3 műszakban gürizik valaki, akkor az már nem is ember. Jellemzően azokat hallom sírni, akinek a saját háza táján is van söprögetni való... Mindenki ennyire ráér, hogy a más dolgaival foglalkozzon?
Az ide fordított erőből másra is telne, milliós (10-200) végkielégítések, emelkedő üzemanyagárak, közbiztonság...

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.08.17. 17:18:05

@B!: Már megbocsáss, de Edina azért nem áll olyan kurvára szarul, hogy telekürtölje vele a fél világot...

Horizont 2009.08.18. 21:13:28

@B!: Hű, de okosak vagyunk:)) Ahhoz képest, hogy nem is tudod kiről, miről van szó! Bravó!

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása