BLOG

3 tanács hogyan keressünk nettó 250 ezret másfél nap alatt...

írta: turner ; 2009.05.13. 08:40

1. Csináljunk egy kommunikációs tréninggel foglalkozó céget;

2. Menjünk el az anyakönyvi hivatalba és változtassuk a nevünket "Batiz András"-ra;

3. Képezzük ki Szollár Domokost.

Ennyi kell "mindössze" ahhoz, hogy nettó negyed milliót kaszáljunk 36 óra alatt. Nem is foglalkoznék az üggyel, ha nem adóforintokról lenne szó és Szollár a saját zsebéből csengette volna ki a tandíjat. De mit is várunk az MSZP vezette kancelláriától. Molnár Csabáék szó nélkül fizették ki a busás összeget, természetesen pályáztatás nélkül, a jó havernak Batiznak. 8 millió alatt ugyanis nem kell pályáztatni.

"Egy aktív sportolótól is megszokott, ha edzőtáborba megy, abban sincs semmi különös, hogy elmentem erre a tréningre." -nyilatkozta Szollár. 

Na ja semmi különös, csak mérhetetlenül pofátlan, hogy mindezt a mi pénzünkből teszi.

Valaki magyarázza már el, miért is kellett ennyi pénzért tréningre küldeni Szollárt..? Volt ő már az "Év szóvivője" is, ráadásul nem például a Budapest TV, hanem az MTI szerint:

"A méltatásokban elhangzott: Szollár Domokos az újságírói munkát minden tekintetben segítő partner, aki pontos és korrekt válaszokkal segíti a nemzeti hírügynökség munkáját..."

Azt hiszem egyik elődje, még a mentor Batiz sem büszkélkedhet ezzel a címmel... Esetleg bunkó stílusán kellett csiszolni? A következő képpen képzelem el a Tréninget:

Domokos, írd le 500-szor, hogy "Nem mondom azt a magyar állampolgároknak, hogy: Örüljenek, hogy lyuk van a fenekükön!"

(Blikk nyomán)


2 hozzászólás : mszp pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr891118608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2009.05.13. 13:24:16

Viszont, ha mindez nem elég, még úgy sem, hogy addig a "párt" seggét nyaltam, el kell venni feleségül egy olyan cigány lányt, akinek a rokonsága, be van ágyazva az országos maffiába. Különben életem végéig a tévében kell gürcölni, és vigyorogni.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása