BLOG

Molnár Gyula vs. Kupper András - minimum 1500 Ft-ért. Te elmennél?

írta: turner ; 2009.05.10. 11:05

Tegnap kaptam egy névtelen olvasói levelet (köszönet érte), melyben egy megívó található május 26-ra egy jótékonysági vitára. A vitázók: Molnár Gyula (MSZP) és Kupper András (Fidesz). A belépődíj 1500 Ft-tól(!) keződik, de aki veszi a fáradtságot és esetleg elmegy a szópárbajra, maga döntheti el, hogy mennyit szán erre a jó kis kedd esti bulira. A bevétellel a VICUS közalapítványt támogatják, mely az Újbudán élő időseknek, rászorulóknak nyújt segítséget, ez mindenképpen becsülendő -mondjuk hatalmas botrány lenne, ha a saját zsebükbe vándorolna az összeg- úgy gondolom ebből a pénzből nem sok mindenre fogja futni a rászorulóknak. Személy szerint nekem Molnárral sokkal több problémám van, mint Kupperrel, a levél a fideszes politikust sem kímélte, de az írónak kifejezetten van dumája ("kit érdekel ez a szánalmas fórum? A Kupper daliás kiállása láttán sikoltva bepisilő tinilányok, esetleg a munkásőr érdemrendeket csörgető, Molnár felé integető nyuggerek?"). Íme a teljes e-mail:

"Jótékonysági szópárbajt tart Molnár (f…kalap) Gyula, illetve Kupper (centrumparkoló-telefonszámos) András. Két remek politikus. Az idősödő bájgúnár, a hajdani „magyar tonibleeer”, illetve a beszédhibás lúzer, aki az elmúlt években csak azt a választást nem veszítette el, amelyen nem indult el.

A hír önmagában nem lenne izgalmas, ha nem tennék hozzá: belépőjegyet szednek azért a programért, amelyre épeszű ember akkor sem menne el, ha kötelezővé tennék! Bátrak a srácok, hisz nem is akármennyit, de 1500 forintot kérnek azért, hogy a szánalmas dadogásukat meghallgathassák a „rajongók”. Mindezt akkor, amikor Draskovics és Navracsics, Magyar Bálint és Pokorni, sőt Orbán és Medgyessy vitáját ingyen meghallgathatja bárki a Közgázon, vagy ahol akarja.

Elgondolkodtató: vajon mit gondolnak az „urak”, kit érdekel ez a szánalmas fórum? A Kupper daliás kiállása láttán sikoltva bepisilő tinilányok, esetleg a munkásőr érdemrendeket csörgető, Molnár felé integető nyuggerek? Mire, kikre számítanak? A cserbenhagyott szoci törzsszavazókat, vagy a fanyalgó fityeszeseket akarják visszaédesgetnii? Netán az emósok, a hippik, az alterek vagy a metálosok a célba vett rajongók? Esetleg Fábry Sándor közönségére kacsingat korunk eme két meghatározó politikusa? Csupa talányos kérdés.

Persze az is lehet, hogy csak egy nagy bejelentésre készülnek. Lehet, hogy összeházasodnak. Vagy közösen visszaperlik Leisztingertől az Öbölben elpanamázott milliárdokat. Esetleg megegyeztek a Rióval és a Zöld Pardonnal. Vagy netán a Centrum Kft. elengedi a jogtalan és alaptalan követeléseit az emberekkel szemben, és megfizeti az önkormányzatoknak azt a bevételt, amelyet az elmúlt években tett zsebre.

De inkább csak arról van szó, hogy két kopott, leszálló ágban lévő, az országos főáramból kikopott politikus próbál egymásra támaszkodva fennmaradni a mocsárban. Vak vezet világtalant, ez eddig rendben is van. Csak ezerszer szívesebben és 1500 forintnál sokszor többet is kicsengetnék, hogy ez a két jómadár húzzon el minél hamarabb! S az igazi jótékonyság lenne."


2 hozzászólás : tragikomédia

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr151112627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.05.10. 16:39:44

Míg Molnár jóvágású és jó kiállású pasi, így szívesen elnézem, de ez a Kupper iszonyú!!! Olyan kisugárzása van, mint a mocsári törpének a Rumcájzban....És kábé annyi esze is, és ez a nagyobb baj...brekeke-brekeke Kupper...:(

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.05.11. 01:41:30

Bár Molnár lehet jó kiállású, azért érdemes róla elolvasni ezt:
vastagbor.blog.hu/2009/04/21/rio_zp_es_molnar_gyula

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása