BLOG

Szíven szúrt ország...

írta: turner ; 2009.05.08. 18:58

"Maradt-e ebben az országban annyi méltóság, erő, becsület, hogy megvédje magát, megvédje barátait azoktól, akik sem törvényt, sem erkölcsöt nem ismernek."

"Ez nem kifejezetten Cozma-emlékfilm lesz, inkább egy pillanatkép a mai magyar állapotokról" (Kálomista Gábor)

Bemutatták a Szíven szúrt ország című filmet. Gondolom egy-két baloldali médiumnál, kiveri majd a biztosítékot (az origo már le is húzta a filmet), de ez a mozi igenis kellett. Nem szabad elfelejtenünk sem Cozma-t sem halálának körülményeit...

A film maga két részes lesz, a második részben az ügy bírósági szakaszá fogják feldolgozni.Fontos tény, továbbá, hogy Kálomista Gábor nem nyerészkedni akar a filmen -ellenkezőleg, ez neki ráfizetés- ugyanis a saját zsebből finanszírozott mozi teljes bevételét Cozma családjának és az utánpótlás-nevelésnek ajánlotta fel.

Tovább: az előzetes...

 

Cozma nevét skandálták...


4 hozzászólás : bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr551110374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2009.05.10. 07:09:19

Mi az, hogy egy- két balmédia? Ugrik majd mind, hisz a fizuért melózni kell.

2009.05.10. 16:00:52

Ez a Kálomista követ dobott az állóvízbe...fasza csávó, ilyenből kellene sokkal, sokkal több!!!! Igazi hazafi az ilyen, nem olyan, aki besz...r az ombudsmantól, TASZ belvárosi, elkényeztetett, világtól elzárt úri gyerekektől...ki kell mondani kereken, ami van és akkor lehet tenni ellene...

Az origón meg az, aki írta mehet a fenébe, oly ostoba, mint a fekete éjszaka...érzelmi hulla...

Már bocsánatot kérek...:)

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása