BLOG

Demszky vs. HírTv - 2. menet

írta: turner ; 2009.04.29. 17:55

Mostanában nem jellemző, hogy Demszky és a HírTv "puszipajtások" lennének. Nem is olyan rég, a legutóbbi tojászápor után, sírásra álló szájjal küldte el a HírTV riporternőjét. Ma a legújabb fővárosi képviselőről (III/II-8-B "Mata Hari") feltett kérdések annyira felzaklatták a Főpolgármester Urat(?), hogy sértődötten zavarta el a riportert. A "HírTv egy propaganda tv" Demszkáj meglátása szerint -szerintem a baloldalnak is van jópár, tulajdonképpen többszöröse, mint a jobbnak, jobboldali politikusok mégsem vágják ki a hisztit ilyen magas szinten. Engem legalábbis 8 egy éves kislányra emlékeztet... 


3 hozzászólás : demszky

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr391094036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tripanek (törölt) 2009.04.30. 12:34:42

" jobboldali politikusok mégsem vágják ki a hisztit ilyen magas szinten."

Ők már megszokták. Idővel a balosok is elfogadják/beletörődnek, hogy nem csak Napkelte-TV2 koordinátarendszeren helyezkednek el a riporterek.

2009.05.03. 06:08:33

@tripanek: :) Híresen hisztis pali Demszky...NÁRCISZ....

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása