BLOG

Nincs más megoldás - III/II...

írta: turner ; 2009.04.27. 15:32

Úgy látszik, ha nincs ló, jó a szamár is. Nem igazán értem, mit gondolt a fővárosi MSZP, amikor Kivágó Iván Györgynét jelölte Hunvald György helyére. Magasabb labdát nem is dobhattak volna a jobb oldalnak. Egy ügynöki múlttal rendelkező hölgyet jelölni bármilyen politikai posztra akkor, amikor az MSZP népszerűsége amúgy is a béka segge alatt van óriási baklövés.

Ahogy az lenni szokott ezt a szocialista párt nagy ívben leszarja. Nekik ez nem bűn, már rég volt, kit érdekel. Más régiónk beli országban nem is vállalhat politikai szerepet ügynöki múlttal rendelkező személy, nálunk nem hogy vállalhat, az őt jelölő párt szerint ebben semmi kivetnivaló nincs.

Burány Sánodor szerint mindenkit a munkája alapján kell megítélni. De úgy látszik csak a rendszerváltás utáni munkája alapján. Hogy 1990 előtt milyen munkát végzett, nem számít, vagy ami rosszabb: számít és az is tökéletes volt.

Ismét "gratulálnom" kell a szocialistának, mert ezzel megint sikeresen lefaragtak 1-2 százalékot a megmaradt kb. 18-ból. Csak így tovább!


3 hozzászólás : mszp pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr191089447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luucy 2009.04.27. 18:28:05

De most ez egy olyan dolog, hogy ők nem tudnak tiszta embert jelölni, mert tiszta ember nem áll szóba velük. A párttagok meg állampárti időkből valók, vagy KISZ-vezetők voltak, vagy ezek gyerekei sok-sok pénzzel. Tehát sok választások sajnos nincs :-)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.04.27. 21:09:41

@luucy: ...még magamon is meglepődöm -zsigerből utálom az MSZP-t- de tudok egyetlen darab tisztességes(nek látszó) embert mondani a párt köreiből. Ő Warvasovszky Tihamér, Székesfehérvár polgármestere. Ő volt az egyetlen aki nem írta alá a Bajnai programot. Látszik, hogy dolgozik a városért. Tegyük hozzá, van miből, MSZP-s városnak előbb ad pénzt az MSZP-s kormány...

molaris 2009.04.28. 09:51:38

Van tisztességes közöttük, nem is kevés. Csak mostanában már nem vállalják a pártot.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása