BLOG

Érdi bodzaszedők vs. Police

írta: turner ; 2009.04.27. 15:05

Megint áll a báll. Megint senki nem tudja valójában mi történt. Vajon melyik a hihetőbb? Egy érdi roma fiú jogosítvány nélkül, -mivel tudja, hogy ezt még neki is tilos- tovább akar hajtani, meg akar úszni egy rutinellenőrzést, és mivel elsodorja a rendőröket, ők jogszerűen rálőnek az autóra.

Vagy: az igazoltató rendőrök mellett -még csak nem is érintve őket- elhalad a roma fiú, és mivel a rendőröknek rossz napja van, meg különben is fajgyűlölők, szitává lövik a srácot, csak úgy.

Nem tudjuk mi a teljes igazság, de én valahogy nem tudom elképzelni, hogy a mai magyar rendőrség csupa rasszista, elvetemült állatokból áll, akik csupán azért lőnek szét egy autót, mert abban egy roma ül. Egy rendőr okkal lő, okkal, mert tudja jól, hogy az állásával, sőt a szabadságával játszik -nem beszélve a rokonok haragjáról...

Nem mellékesen tessenek megfigyelni, hogy mekkora palotában lakik a srác és annak bájos családja, bár én nem feltételezem, hogy tisztességtelen úton szereztek ekkora vagyont, gondolom a Bodzaszedő Zrt. érdi kirendeltségét vezetik. 

Csak remélni tudom, hogy kiderül az (tényleges) igazság. Az mindenesetre tény, ha az igazoltató rendőrt, el akarják ütni, jogosan használhatja fegyverét. 


6 hozzászólás : krimi

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr11089388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luucy 2009.04.27. 18:34:56

Haha.

Sztojka (!) azt mondta 8+6 lövés. Na szerintem ennyi töltény nem is fér bele a pisztolyba.
Másrészről, a kocsin egyetlen lövés volt az ablakon, amennyire a videón látni, az sebesíthette meg a csávót.

Ha ilyen esetekben a nyilvánvalóan kamuzó cigóknak adnak igazat, akkor egyrészről tovább romboljáka rendőség amúgy is megcsorbult becsületét, másrészről indokot adnak arra, hogy még több rasszista rendőr legyen.

Különben is, ha csak állt az autó, akkor miért lőttek volna rá? Akkor nem is állították volna meg, lévén állt. Az egésznek nem lett volna értelme.
Egyértelműen hazudnak....

molaris 2009.04.27. 19:14:26

A rendőrök is náczikok. Szegény ártatlan ámokfutó bodzaszedőt céltáblának nézték. Azért a Viktor feleségét sokkal jobban lövő csajszi védte. Különben is, nekimegy a rendőrnek, és még nekik áll feljebb. A rendőr is példás büntetést érdemel, mert ha lő, akkor ne legyen utána visszhang.::))

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.04.27. 21:11:35

@luucy: ... az a poén, hogy tegnap még egy, ma délelőtt kettő, délutánra már három golyó találta el a srácot a rokonok szerint.... Ki tudja még miben hazudnak...?
@molaris: hozod a formád ;) :D

Redcap 2009.05.01. 21:54:47

Hm, nem akarok az amcsikkal példálózni, de odaát egy ilyenért szó nélkül agyonlőhették volna a sofőrt(nem kerékre célozni meg faszom), és a család még be is kellene fogja a pofáját. Tudnak azért ők is valamit, na.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.05.01. 22:06:58

@Redcap: ...ez így igaz. Meg mondom őszintén én fegyverellenes vagyok, de ha szarba sem veszik a rendőrt és annak testi épségét, igenis szó nélkül használhatja. A rokonság szerintem hazudik, a sajtó ezt meg felfújja és rasszizmust kiált...

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása