BLOG

Képzelt levél Horn Gyulának Havas Szofitól...

írta: turner ; 2009.04.06. 22:14

Drága Bácsikám!

Gondolom sokat hallottál magánakciómról, tele van vele a sajtó, de hát nekem is kell az a 15 perc hírnév. Leadattam az Internacionálét. A dalt. A dalunkat, melynek oly sok szép emléket köszönhetünk. Oh azok a dicső május elsejék, azok a Szovjetúnió beli látogatások, azok a párt kongresszusok. Megtettem. Hisz kongresszus volt, ráadásul 4 éve nem hallgathattuk Böszme miatt. De láttad volna Bácsikám, ő is milyen lelkesen dalolta, istenem, mintha csak tegnap lett volna KISZ vezér. Bárcsak ott lehettél volna, vagy ott lehetett volna Kádár elvtárs, ő biztosan büszke lett volna rám, hogy 20 évvel a demokrácia kikiáltása után sikerült visszahoznom a kommunista hangulatot -bár ő még mindig nincs meg, oh bácsikám, vajon hol lehetnek csontjai?

De sajnos ezt a kis akciót nem díjazták. Nem értem Gyula bácsi, nem értem miért nem? Hát Gordonnak és csapatának nem szorul össze a szíve, nem szöknek könnyek a szemébe eme remekmű hallatán? Képzeld, még a szöveget sem tudta rendesen. Bácsikám, ez őrület, fel vagyok háborodva! Most meg engem kezd ki a sajtó, hogy hogy merészeltem ezt. Pedig én csak nosztalgiázni akartam. Hát ez akkora bűn? Hiszen én mindennap ezzel a csodálatos zeneművel indítom a napom, tudod, bácsikám: "Föl, föl..." -én meg rögtön "föl" is kelek.

Szóval most Gordon kiakadt. Hát milyen kommunista szocialista politikus az ilyen? Tagadjam meg a himnuszunkat az indulónkat? Hogyan, bácsikám, hogyan kérhetnek ilyet? Majd ezentúl holmi Szózat-okat énekelhetünk... Ez botrány.

Azt hiszem már soha nem lesz olyan, mint régen. Hol vagy ilyenkor? Rettentően hiányzol Bácsikám, remélem egyszer még részt veszel egy jó kis szegfűs kongresszuson, ahol majd Te is, én is, Feri és Ildikó, nem utolsó sorban ez a Gordon is elénekelheti a dalunkat, a DALT minden párttársam kedvencét, és végre nem határolódunk el múltbeli önmagunktól, nem tagadjuk meg akik voltunk, hisz tudod, mi sosem változunk!

Jövő héten meglátogatlak, van egy kis házim!

Szeretve ölel, unokahúgod:

Szofi


5 hozzászólás : mszp humor gyurcsány bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr151050650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.04.08. 23:04:09

Szofi naplója...) Iszonyú ez a nő Nem kell a szociknak ellenség, elég ha van ez a nagyeszű havaszsófi...:) Hihetetlen, milyen kisiskolás...És ez orvosi egyetemet végzett!!!Iszonyú!

molaris 2009.04.09. 06:05:03

Állítólag, ha szakmáról van szó nem hülye, csak szeretne mindenütt, ő lenni a vezető.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.04.09. 14:30:51

@Letícia: valószínűleg csak hithű komcsi :D

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása