BLOG

SZDSZ renaissance - vagy mégsem...

írta: turner ; 2009.07.14. 07:45

Három napig nem foglalkoztam hírekkel (még híradó se), inkább a pihenésnek szenteltem a hétvégét, erre mi fogad hétfőn: az SZDSZ legújabb elnöke, Retkes Attila bocsánatot kért a választóktól, mindenkitől a Szadesz utóbbi 15 évben nyújtott "frenetikus" teljesítményéért.

Micsoda fordulat, hova csöppentem? Megvan! Az SZDSZ kampánynyitó rendezvényére. Mert ez nem más mint kampány 2010-re. Hisz mi történne, ha ne adj Isten jövőre az MSZP és az SZDSZ szerezne parlamenti többséget? Hagynák elúszni a hatalmat? Ugyan már...

Retkes -ilyen névvel politikusnak menni nem őrültség?- kerek-perec közölte, nem tűri, ha az SZDSZ-re a korrupció árnyéka vetődik. Ha naív lennék elhinném, de mit ad Isten, egyetlen nap kellett, hogy kiderüljön, valószínűleg Retkes lelkiismerete is retkes -bocs :)

Checkpoint Charlie blog szerint ugyanis az SZDSZ elnökének cége néhány év alatt több, mint 145 millió forint támogatást kapott a Nemzeti Kulturális Alap-tól, úgy hogy annak bizottságnak a tagja, mely eme összegeket odaítéli. Retkes szerint ez az összeg jó, ha 50 millió, de ugyan már, nem ezt nevezik a korrupció árnyékának? Ez az árnyék beteríti a maroknyi SZDSZ-t. 

 

Mindezek mellett annyiból szimpatikus Retkes, hogy Kókát elküldte a francba. Végre valaki megtette és hogy ezt kitörő taps fogadta, egyszerűen parádés. Az I-re a pontot Kóka ajakharapdáló pofázmánya rakta fel... 

Hogy menj te a büdös kłßł$ł×&&@#&@×&{&×@{&{÷=%+"'+'!


4 hozzászólás : szdsz tragikomédia

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr61244918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéKu 2009.07.14. 08:22:25

Az egészben a probléma csak annyi, hogy pl ha Retkes jót is akarnak, ténylegesen is, nem csak kampány szinten, akkor se tudna mit tenni, mert ahogy valaki nagyon jól megfogalamzta, az szdsz-ből nem lehet a korrpciót kisöpörni, mert az szdsz maga a korrupció.
Ha valaki a társadalom többségnek tetszőt mond (pl Retkes) akkor se vagyunk előrébb, mert azok, akik tudják, hogy vaj van a fejükön, azoknak ez nem tetszik. Ezért a sok kilépés most az szdszből.

Következésképpen az SZDSZ tényleg halott.

Gusztos után meg jött egy Retkes. Szadeszná sosem voltak értelmes nevű emberek. Bár mondjuk ott volt Magyar, de ott meg a név hiába normális, ha az ember meg nem....

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.07.14. 10:29:10

@BéKa: Nem tudom, h Retkes valóban jót akar-e, mindenestre jobb, mint Kóka vagy bármelyik az utóbbi pár évben... De ahogy mondani szokták: halottnak a csók, vagy szarnak a pofon. Már semmi sem segít -szerintem...

2009.07.17. 16:40:49

@BéKa: De az meg Magyar János volt, csak asszem az apja miatt lett Bálint...:)))

Hát, itt két belvárosi-belbudai úrigyerekek harcolnak a maradék koncért...egyik egy jólakott és magabiztos napközis, aki Retkes, másik meg egy somolygó, de a keskeny szája miatt vén öregemberre emlékeztető figura...Parázhat is, szerintetek a kormányváltás után Retkes cége mennyi pénzt fog kapni?:)))

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.07.18. 10:13:31

@Letícia-Charlotte in SBp: Hihi :) Semmit? Az a baj, h ezek a rohadékok 8 éva alatt rogyásig megszedték magukat :-/

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása