BLOG

Igazi Amazon! Szili Katalin a kormánynak is nekimegy!

írta: turner ; 2009.04.30. 23:01

Bizony, Szili nem tököl, ha Pécsről van szó. Még a kormánynak is nekimegy, ha az a Tubesra akar radart építeni. Nem tudom, hogy észreveszik-e a pécsiek, hogy ily' hirtelen miért is lett fontos a város és annak polgárai, szavazói... Kampány van bizony, emiatt mond Szili ilyen balgaságokat.

Azt is el tudom képzelni, hogy a nagy kampányhajrában a kormány bejelenti, hogy mégsem a Tubesra kerül a radar, így annak érdeme elkönyvelhető (rövidlátó emberek közt) Szilinek. Esetleg az MSZP és vezetése "megengedi", hogy beszóljon valami keményet. De ugyan már, azt azért nem hiszem, hogy komolyabban szembe merne szállni a főnökeivel. Főleg így, hogy visszaküldik polgármesternek. Mondhatnám, hogy lefokozzák -tulajdonképpen le is- de a cél, az MSZP egyik megmaradt bástyájának megmentése. Ami nem lesz egyszerű... Ma Csepel, holnap Angyalföld, holnap után -esetleg- Pécs.

Egyszóval kössük föl a gatyánkat! Az Országház amazonja harcra készül...


szólj hozzá : mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr491096568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása