BLOG

Újrakezdés(?)

írta: turner ; 2010.07.12. 07:00 · 1 trackback

Megújult az MSZP elnöksége. Remegve, izgatottan, a körmeimet tövig lerágva virrasztottam napokon át, hogy ki fogja váltani Lendvai Ildikót az elnöki székben.

Giga-mega meglepetésre Mesterházyt válaztották az MSZP elnökének, és egyebek mellett Kovács Lászlót alelnöknek.

A dolog meg is lep, meg nem is...

Meglep, hisz az MSZP 236. alkalommal is képes azt a hibát elkövetni, hogy az ilyen őskomcsi, az MSZP legsötétebb korszakaira emlékeztető pártkatonákat újra és újra vezető pozícióba tolja.

Le se kellett volna váltani Lendvait, vagy akár őt is betolhatták volna az alelnöki székbe... (A szar helyett gané tipikus esete).

Nem lep meg, mert -mint fentebb írtam- ez minimum a 236. ilyen alkalom.

Valaki árulja már el mit tud Kovács Lezli, hogy a csókos brüsszeli állás után most a párt alelnöke lett...? Ha valaki, hát akkor Ő nem illik bele az "új" (pfffff) párt imidzsébe.

Így pont az "újrakezdés" szlogenük válik abszolút hiteltelenné. Bár ez nézőpont kérdése. Kovácsnak ez mindenképp egy new bigining...


1 hozzászólás : mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr182145613

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mesterházy: Orbán politikai tisztogatásba kezdett 2010.07.12. 12:25:01

Újrakezdene az MSZP: az újonnan elnökké választott Mesterházy Attila igazi erőt ígért, pártját a Fidesz társadalmi ellensúlyaként működtetné. A szocialisták ötletei közül egyik első a polgári körök lemásolása lenne - demokrata köröket indítanának.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Higany 2010.07.12. 08:04:34

Horn nem vállalta, vagy mi van?
Amikor olvastam a hírt, kép nem volt, azt hittem ez biztos egy másik KL, hiszen nem egy ritka név és elvégre valami megújulásról papolnak. (Meg arról, hogy ők nem pártembert jelöltek köztársasági elnöknek, LOL)

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása