BLOG

Jan Slota - bagoly mondja verébnek...

írta: turner ; 2009.06.01. 10:58

Dübörög a kampány Szlovákiában is, de az ottani szélsőjobb leginkább Magyarországgal, azon belül is Orbán Viktorral van elfoglalva. Jan Slota nem bírja ki, hogy időről-időre ne rúgjon egyet belénk. 

Legújabb megnyílvánulása szerint Orbán neonáci, neofasiszta, de legalábbis nagymagyar soviniszta. Mondja ezt egy olyan ember, akinek magyarellenes megnyílvánulásai minimum bicskanyitogatóak:

A leghírhedtebb kijelentésében azt ecsetelte, hogy "tankokkal kellene elsöpörni Budapestet". Később ezt azzal magyarázta, hogy ittas állapotban volt. Azért én kíváncsi lennék, mit reagálna ha bármely magyar politikus ittasan tankokkal fenyegetné ha nem is Pozsony, de Jan Slota házának épségét...

A választási kampányában, plakátjaiban többször parazitának is nevezte a magyarokat.

Egyetlen beszéd leforgása alatt vádolta sovinizmussal gróf Apponyi Albertet, Göncz Árpádot és Orbán Viktort 2007. októberében. Kifejtette továbbá, hogy:

"Hiba volt, hogy annak idején menedéket nyújtottunk a törökök elől gyáván megfutamodó és a mi szlovák hegyeinkbe menekülő magyaroknak, ahelyett, hogy hagytuk volna, hadd marcangolják szét és hadd hurcolják el a törökök őket Isztambulba." Ezek után még lefikázta Göncz Kingát is külseje miatt...

2008. augusztusában úgy fogalmazott, hogy a magyaroknak nem a Kárpát-medence, hanem a Góbi-sivatag a hazája. Beszédében a magyarokat görbelábú mongoloknak, Szent Istvánt lovasbohócnak, a magyarság ősi jelképét, a mitológiai Turult pedig papagájnak titulálta. 

...és számolni sem tud...

De ki is valójában Jan Slota? Nem épp a becsületesség szobra. 17 évesen Ausztriába szökött, ahol autókat fosztogatott, de még azelőtt az akkori Csehszlovákiában két falusi boltot, egy ruhaüzletet és egy hentest fosztott ki.

Apukája nem mellesleg az akkori titkosszolgálat besúgója volt.

(Forrás: Wikipedia, InfoRadio)


1 hozzászólás : pofátlanság ep választás

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr211156474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luucy 2009.06.02. 10:03:55

Én úgy tenném fel a kérdést, hogy kik azok a szlovákok?

Mert hogy csehek voltak mindig is, na de szlovákok????? Hagyjuk már!

Egyébként meg ha Slotának lehet, akkor nekünk miért is nem?
És az is jellemző, hogy nem a Jobbikot vette elő, hanem Orbán Viktort. Vajon az szdsz-mszp tengely ezért mennyit fizetett neki?

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása