BLOG

Vissza az 50-es évekbe...

írta: turner ; 2009.03.18. 21:19

Idáig is eljutottunk. Tiszta 50-es évek. Ha valaki rosszat szól előállítják, fogdára vágják, étlen-szomjan, egy nem igazán kellemes testüreg vizsgálat után. Mindehez csak annyit kell kiabálni, hogy "Gyurcsány takarodj!". Sokak nevében szóltak -leszámítva azt a néhány nyugdíjast, akik körülvették, pofozták őket- de valahogy példát kellett statuálni: ha kiabálsz így járhatsz. Kérdem én, hol a demokrácia? Hol van a szólásszabadság? Alkotmányosan kissé aggályos a rendőrség fellépése.

 

 

 A BRFK szerint indokolt volt az előállítás. Mi is indokolta? Megsértették szeretett miniszterelnökünket. A körülötte lévő nyugdíjasokat is elővezethették volna mondjuk csoportos garázdaságért. De nem tették. Nem a törvényszegést (szabálysértéseket) nézték, parancsra cselekedtek. Aki megzavarja az ünnepet, azzal fogdába! Az intézkedő rendőröknek ez az ünnep megzavarása. Nekem és sokan másoknak szabad vélemény nyílvánítás. A hivatalos magyarázkodás itt található.


szólj hozzá : krimi pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr941010676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása